Hol tudom megnézni milyen videokártya van a gépemben?
Az a sztori hogy most rakattam össze 1 gépet és r9 270x sapphire 4gb ddr5 vga volt megbeszélve.
A dxdiagos módszerrel megéztem hogy miylen vga lehet a gépemben és ezt mentettem le onnan:
Card name: AMD Radeon R9 200 Series
Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6810)
Lehet hogy tévedés? Vagy átverhettek? Milyen árban lehet ez a videokártya?
Szoftveresen csak a szériát tudja megállapítani a rendszer. Tehát a te esetedben 200-as széria, de a típusszámut azt már nemtudja.
Vedd le a ház oldalát, és a VGA "alján" van egy matrica. Arra rákell legyen írva a pontos típus.
Toshiba 2TB helyett irhat Hitachi 1860gb-t?
Az se stimmel.
Most vettem a gépet összes megtakaritott pénzemet beleöltem és ez a bosszantó hogy omst is vissza kellet vinnem emrt nem tölti be mindig normálisan az op rendszert kiirja hogy asus és ott megáll mostmeg ez hogy lehet hogy nem is az van benne..
VGA-t Aida nevű progival is megnézheted
Az átváltás miatt ír 2TB helyett 1860 GB-ot.
Az nem baj de Toshiba helyett irhat hitachi-t?
Ez megeshet? vagy akkor más hdd vna benne?
Az everest is ezt irja meg a Speccy program is. Ugyan ez a VGA-val
Még mindig ott tartunk hogy leveszed, vagy ahol vetted leveteted a ház oldalát, és megvizualizálod a hardvert.
Azt nem tegedhatják meg.
VGA-hoz: GPU-Z.
HDD-hez: tudtommal Toshiba-nak nincs köze Hitachi-hoz, HGST-t (Hitachi HDD-t gyártó részlegét) Western Digital vásárolta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!