Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudom megnézni milyen...

Hol tudom megnézni milyen videokártya van a gépemben?

Figyelt kérdés

Az a sztori hogy most rakattam össze 1 gépet és r9 270x sapphire 4gb ddr5 vga volt megbeszélve.

A dxdiagos módszerrel megéztem hogy miylen vga lehet a gépemben és ezt mentettem le onnan:

Card name: AMD Radeon R9 200 Series

Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.

Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6810)

Lehet hogy tévedés? Vagy átverhettek? Milyen árban lehet ez a videokártya?

2014. jan. 10. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Szoftveresen csak a szériát tudja megállapítani a rendszer. Tehát a te esetedben 200-as széria, de a típusszámut azt már nemtudja.

Vedd le a ház oldalát, és a VGA "alján" van egy matrica. Arra rákell legyen írva a pontos típus.

2014. jan. 10. 23:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Toshiba 2TB helyett irhat Hitachi 1860gb-t?

Az se stimmel.

Most vettem a gépet összes megtakaritott pénzemet beleöltem és ez a bosszantó hogy omst is vissza kellet vinnem emrt nem tölti be mindig normálisan az op rendszert kiirja hogy asus és ott megáll mostmeg ez hogy lehet hogy nem is az van benne..

2014. jan. 10. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

VGA-t Aida nevű progival is megnézheted

Az átváltás miatt ír 2TB helyett 1860 GB-ot.

2014. jan. 10. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Az nem baj de Toshiba helyett irhat hitachi-t?

Ez megeshet? vagy akkor más hdd vna benne?

Az everest is ezt irja meg a Speccy program is. Ugyan ez a VGA-val

2014. jan. 10. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Még mindig ott tartunk hogy leveszed, vagy ahol vetted leveteted a ház oldalát, és megvizualizálod a hardvert.

Azt nem tegedhatják meg.

2014. jan. 10. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:

VGA-hoz: GPU-Z.

HDD-hez: tudtommal Toshiba-nak nincs köze Hitachi-hoz, HGST-t (Hitachi HDD-t gyártó részlegét) Western Digital vásárolta fel.

2014. jan. 11. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!