Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha valakinek van egy i7 es...

Ha valakinek van egy i7 es procija akkor mért hazudja azt hogy más 4 magos proci nem hajt ki full hd képfelbontáson bármely 1 vga-s rendszert?

Figyelt kérdés

2014. jan. 10. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hiába mondod, hogy 100% minden játékban egy X4-el, ezt nem fogja neked elhinni senki:D
2014. jan. 10. 22:32
 12/17 A kérdező kommentje:
nem hát ezért vannak a ph-s tesztek meg sok más .. most nehogy már az számítson ki mit hisz el amit én tudok az a fontos meg akit érdekel az utána néz ennyi haver .. le húzhatad magad a wc-n hahha
2014. jan. 11. 01:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem fogok egy 12 éves taknyossal vitatkozni.
2014. jan. 11. 01:35
 14/17 A kérdező kommentje:
te r**adék mocskos f..boy nekem nem anyuci meg apuci adta a seggem alá, dolgoztam érte! te még csak kifejteni sem tudod mi miért jobb csak rá vágsz dolgokat . hogy még 1 xer felfogd nekem az intel is jó és az amd -is de 2 fps különbség nem ér meg nálam +80 ezer forintot .. na de akik szeretik veretni magukat erre meg arra azok így jártak ..
2014. jan. 11. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyit tudsz csak, sértegetni, de a számítástechnikáról fingod sincs.
2014. jan. 11. 14:34
 16/17 A kérdező kommentje:

te nem írtál egy ész érvet sem .. itt mindegyik ember aki ért a gépekhez le írja hogy full hd ban egy phenom x4 képes kihajtani szinte bármely 1 vga-s rendszert !! az az 1-2 fps eltérés akinek esetenként meg ér 80 ezer forintot na az valóban nem ért hozzá! az az itt egyedül te vagy annyira be nőt fejű sügér aki mást állít. a tesztek nem hazudnak az én gépe sem hazudik az meg hogy neked egy r**dt athlon x4 -es procid van és nincs benne l3 cache és ez az újabb játékoknál vissza fog a teljesítményből ez van !! 4 fps különbség tessék !! és azért a + 4 fps ért fizet más 80 ezerrel többet !

[link]

2014. jan. 11. 14:59
 17/17 A kérdező kommentje:
2014. jan. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!