Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop hűtő tényleg...

Ez a laptop hűtő tényleg ennyire lassú?

Figyelt kérdés

160mm-es venti van benne újonnan vettem, lehetséges hogy hibás, vagy tényleg ilyen lassan forog?

Nem fúj sok levegőt... Jó nem egy drága kivitel, de nem hiszem el, hogy csak ennyit tud... így nem sokat ér

ez a fajta: [link]

2014. jan. 9. 22:39
 1/3 savanyújóska ***** válasza:
Miert, nem hut? Nekem egy 230 mm-es van, es en is csak azert tudom, hogy forog, mert elol fujja a levegot. Alul felul csak akkor erezni, ha kozvetlenul (3-4mm) odateszem a kezem... Viszont a laptop 5-10 fokkal huvosebb, terheles alatt meg plane! Szoval ha a noti nem melegszik (HWMonitorral lehet eleg hatekonyan nezni, kapcsold be huto nelkul, macerald egy darabot izles szerint, majd nezd meg a min-max. ertekeket, majd restart es ugyanez hutovel.) Szoval nagy atmeronel nem feltetlen kell az 1500-as fordulat. Ha forgas kozben meg tudod szamolni a lapatokat, mondjuk, na az lassu, de normal esetben kb. 2/3-aval forog egy sima 120-140-es pcs venti fordulatszamanak. (Hiszen eleg, ha csak a kozvetlen kozeli notirol viszi el a hot, nem kell magy tavolsagokra mozgatnia a legtomegeket.
2014. jan. 9. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
a tanácsod szerint jártam el, de úgy néztem hogy csak 3-4 fokkal lett hidegebb a gép. Játék közben, ha ki volt kacsolva 83 fok volt a max. ha bekapcsoltam 78 körül mozgott.
2014. jan. 9. 23:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ár-érték arányban tökéletes :)

Ne értsd félre, én is ilyesmit használok. Ennél többet nem szabad várni tőlük. Ha az ember fia befektet egy Cooler Master hűtőbe, az nyilván jobban fog teljesíteni-bár nem fog jobban pörögni.

2014. jan. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!