Egy ASRock 990FX Extreme9 alaplaphoz mit ajánlotok mint vga atit amdt vagy nvidia meg az integrált kártya nvidia akkor envidiát vegyek vagy mit számít ilyenkor semmit ha ugyanattól a gyártótól veszem?
ASRock 990FX Extreme9 lapot szeretnék venni de az integrált kártyája nvidia akkor nvidiát vegyek ?
De számít valamit ha olyan kártyát veszek ami ugyanattól a gyártótól van mint az integrált kártya vagy is nvidiát
Nincs rajta integrált kártya.
Viszont minek ilyen lap?
3-4 kártyás rendszert akarsz?
igen több kártyás rendszert szeretnék és milyet vegyek ?
Meg akkor számít valamit ha egy kártyánál integrált vga mondjuk ati és én atit veszek vagy úgy jobb lesz ha mondjuk eltérő vgát veszek mondjuk amd szóval ha olyat veszek ami az integrált kártya ati pl és veszek egy ati.... akkor rásegít valami hogy egy gyártótól vannak vagy nem de szerintem nem csak érdekesként kérdem
Írj már úgy mint egy értelmes magyar ember,vesszőket használva.
De leírom neked.
1.Nincs integrált VGA a lapon.
2.Vehetsz AMD illetve Nvidia kártyákat is.
3.Nem létezik olyan hogy ATI.
4.Több kártyás rendszernél ugyanolyannak kell lennie az összes kártyának.
5.Nvidia-nál SLI,AMD-nél Crossfire
6.Nvidia esetén GTX660Ti,AMD esetén R9 270X minimum,ha több VGA-t akarsz.
Mennyit szánsz kártyákra,illetve milyen proci és táp lenne?
Mi a fene bajod van?
A HD7770 hol integrált?
Meg milyen másik kártya?
HD7770-ből akarsz crossfire-t építeni? :DD
És nincs olyan hogy ATI,jó lenne felfogni.
Ahogy Jugoszlávia se létezik már.
Tisztában vagyok hogy nincs ati csak megszokás bocs !
Akkor mondom máshogy jobban felvázolom a dolgot!!
Van nekem például egy ASroks 880GXH/USB3 lapom integrált kártyája AMD Radeon HD 4250 és ha én veszek szintén egy amd videó kártyát akkor lesz valami köze a rendes kártyának az alaplapihoz mert hogy az is amd család de szerintem nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!