Külső merevlemez mappa hozzáférése?
Figyelt kérdés
Van egy 1 TB-s Samsung külső merevlemezem. Arra szoktam rakni a dolgokat ha esetleg újra kell rakni a gépet, tesóm is néha rak rá cucokat. De mikor tesóm sikeresen az egyik mappába rakott fel képeket és videókat és valamiért letitkosította, amit nekem nem mondott, és mikor újra raktam a gépet és be akartunk lépni ebbe a mappába, de nehezen engedett be mert mindig egy olyan ablak ugrott fel, hogy jogosultságot kell adni a mappának. Ezután sikerült jogosultságot adni a mappának, és sikerült is belépni a mappába. De mikor meg szerettem volna nézni egy képet akkor a windows ezt írta ki, hogy "A Windows fényképnézegető nem tudja megnyitni a képet, mert Önnek nincs megfelelő jogosultsága a fájl tartalmazó mappa elérésében." ha egy videót próbálok megnyitni akkor viszont ezt dobja fel "A Windows Media player nem fér hozzá a fájlhoz lehet, hogy a fájl használatban van, nincs hozzáférés ahhoz a számítógéphez ahol a fájl található, vagy a proxyebállírások nem megfelelőek." ezeket írja ki és törölni sem lehet őket mert ahhoz is engedély szükséges ,de ha meg az egyik képről megpróbálom levenni a titkosítást akkor először egy olyan ablak ugrik fel amiben azt írja a windows, hogy rendszergazda jogosultság kell a folytatáshoz és ott egy folytatás gomb ezzel a kék kis pajzsocskával, akkor meg ezt írja ki "Hiba az attribútumnak a következő fajra történő alkalmazásakor" és felsorolja, hogy hol található a kép, és választani lehet, hogy kihagyás az összes kihagyás vagy bezárás. Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy lehessen látni a képeket rendesen. De az az érdekes, hogy mielőtt még nem telehitetem újra a gépet az előtt azt mondta tesóm, hogy meg lehetett őket nyitni. És a külső merevlemez NTSC fájl formátumú.2014. jan. 9. 17:18
1/1 coopper válasza:
Szia.
Ha titkositva volt a mappa és nincs meg privát kulcs (\Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA folder ), akkor nem biztatlak semmi jóval.
Nézz szét itt : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!