Mi a véleményetek Beats by Dr. Dre Solo HD fejhallgatóról? Jó játékra is?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 15:22
1/5 anonim 

válasza:

A Solo HD árából (~50k) kapsz sokkal jobbat...
2/5 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés.....
2014. jan. 9. 15:58
4/5 A kérdező kommentje:
miért szar?
2014. jan. 9. 16:05
5/5 anonim válasza:
Szeretem ha valaki ennyire ostoba, mitn a felettem lévő válaszoló ^^ Az ára tudtommal már 35.000.- ért elérhető újonnan, minden hallható Hz-t hallasz vele, teljesen kizárja a külső hangokat, sőt olyanról is hallottam, amibe beépített mictofon is van (nem vagyok hülye, utána néztem, eredeti oldalon, nem replikáról beszélek) úgyhogy ha bár drága is, és nem erre tervezték, szerintem 100% osan meg lennél vele elégedve :D Minőségben max a microfonnál tudnál javítani, egyébként meg hangban nem hinném.. Esetleg még árban ha valami olcsóbbat veszel. Én most fogok venni egy solo hd-t, gépemhez pedig steelseries siberia v2-esem van. Ez kb olyan fejes, mitn utcai használatra a beats, mondhatni a legjobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!