Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik hűtőt válasszam az AMD...

Melyik hűtőt válasszam az AMD FX-8350-hez?

Figyelt kérdés

Sokat használom teljes terhelés alatt a procit, és rövid idő elteltével sajnos az 70-80 C fok környékén vagyok már a stock gyári hűtővel, nem egyszer ki is kapcsol a gép biztonsági okból. Kinéztem pár hűtőt (dupla radiátorozni nem akarom).

a., Coolermaster Hyper 212 Evo (léghűtés)

b., Zahlman 315LQ (vizhűtés)

c., Corsair H80i (vizhűtés)

Akinek van tapasztalata (esetleg egyéb hűtővel, vagy más értelmes javaslata) kérem segítsen. Köszönöm.

2014. jan. 9. 08:47
 1/4 NoVa ^^ ***** válasza:
Ha ezek közül kell választani akkor inkább a c.
2014. jan. 9. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
212 evo is elég népszerű hűtő a 8350-hez. Olcsó, és elég jól hűt még bizonyos szintig Oc mellett is.
2014. jan. 9. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,

1., nem akarom túlhajtani a procit, tehát OC nélkül

2., a Hyper 212 EVO népszerű azt tudom, de nekem hosszútávon 20-30 C-os hőmérsékletcsökkenés lenne az ideális úgy, hogy 6-8 óra render meg se kottyanjon a gépnek napi szinten (ezért gondoltam vizhűtésre). Vajon garantálja-e ezt a léghűtés hosszútávon ?? (T=60 C max. terhelés alatt)

2014. jan. 9. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
H80i terhelés alatt 55-60 fokon tartja a 8350-et alap órajeleken és 40 körüli idle-ben. Ha te ebből le akarsz kanyarítani 30 fokot akkor oda komplett víhzűtés kell egy komoly radiátorral.
2014. jan. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!