Mi a véleményetek erről a laptop vga-ról és cpu-ról?
VGA : AMD Radeon HD 8750M 2GB
CPU : Intel Core I7-3612QM
Ez a páros vinné a mai játékokat ?
Én ezt használom. Közepes grafon. 40 FPS-t produkál a kicsike :) Magason 25-30, de néha lecsúszik 18-20 alá.
Az előzőre ne hallgass, ebben a gépben már lehet cserélni VGA-t :)
Az ac4-et magas graf mellett toltam végig. :) Persze egy jó hűtő sem árt.
Márha, a lenovo g500-ról van szó.
Egyébiránt: El kellene már felejteni azt, hogy a laptop nem játékra való. A DELL, meg a Fujitsu még tényleg nem volt jó ilyesmire, de ezek a gépek már tudnak olyan játékélményt nyújtani, mint egy asztali gép :)
"Az előzőre ne hallgass, ebben a gépben már lehet cserélni VGA-t :) "
Ja, elméletileg lehet, de gyakorlatilag meg nagyon drága és macerás, ugyanaz a történet, mint a CPU csere laptopban.
"Egyébiránt: El kellene már felejteni azt, hogy a laptop nem játékra való. A DELL, meg a Fujitsu még tényleg nem volt jó ilyesmire, de ezek a gépek már tudnak olyan játékélményt nyújtani, mint egy asztali gép :)"
Van játékra való laptop, pl. pont a Dellnek is van olyan modellje, csak azok 300-400 ezerbe kerülnek, egy 150-200 ezres laptop nem garantálja azt az élményt megközelítőleg sem, mint egy 150 ezres asztali PC, ráadásul melegszik a játéktól rendesen.
Ha az alienware konfigokra gondolsz, akkor arról meg van a véleményem. Egy rakás túlárazott sz... krumpli :)
Szerintem 200000 kőkemény magyar forintért (mielőtt még ezzel jönnél, hogy anyucinak, meg apucinak.... elárulom, hogy 8 hónap szalagmelóba került suli mellett)
Ezeket már játékra tervezték.
A COD Ghost számít ma talán a legkomolyabb gépigényű játéknak. Ezt normálon 22-28 FPS között futtatom úgy, hogy a processzor nem melegedik 70 fog felé. Ez laptopnál nem annyira durva, ha azt vesszük, hogy 45 fog körül van az "üzemi hőmérséklete"
Nyilván hűteni kell, de e legyen a legnagyobb baj (3000 HUF-ból már lehet venni tűrhető hűtőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!