Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség melyik jobb? nemértem?

Segítség melyik jobb? nemértem?

Figyelt kérdés

szóval komplett gépet szeretnék venni és 300.000 keretem van rá.

itt van az egyik lehetőség : [link]

Másik : [link]

nem értem szinte ugyanolyan a kettő mégis az egyiknek kiló méterekkel jobb videokártyája van valami ami az egyikben megvan a másikban nincs hogy ugyanaz az ár? vagy valamit nem vettem észre? Sőt a jobb vidikárttyáshoz még hangkártya hálókártya és billentyűzet,egér is van? Ezek szerint lehet h csak a boltok árazásának különbsége? vagy valami nincs az egyikben?(azért csak 250 ért néztem mielőtt belekötnétek mert monitort is akarok még venni)

2014. jan. 8. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az NVidia valami Idol, vagy csak aztmondták, hogy az jobb?
2014. jan. 8. 20:23
 12/16 A kérdező kommentje:
és mit tegyek bele hogy ennél jobb és olcsóbb legyen?
2014. jan. 8. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nos 250 ből már egész tuti AMD, Ati gépet össze lehet állítani. A NASA biztos nemcsapna rá, de azért megpróbálhatjuk.
2014. jan. 8. 20:27
 14/16 A kérdező kommentje:
felőlem hajrá irjátok le
2014. jan. 8. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
A hozzáértők épp nem érnek rá. Holnap tedd fel a kérdést újra, hogy 250.000-ért rakjanak neked össze egy gépet, mert ezekkel nagyon ráfizetnél...
2014. jan. 8. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
holnap ha gépnél leszek összerakok egyet
2014. jan. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!