Milyen lap + CPU párosítást tudnátok mondani kb.60. 000-ért?
Figyelt kérdés
Jelenlegi konfiguráció:
AMD Athlon II X3 460 3.40Ghz
Asrock 960GM-GS3 FX lap
Gigabyte GTX650Ti 1GB
4GB 1333mhz DDR3 KingMax RAM
És ugye ebből szeretném cserélni a lapot és a procit, valami újabbra. Újabb játékokra, és netezésre használnám.
Lehetőleg olyat írjatok, amit árához képest erős, és olcsó is! Szóval ha 61-2-3 ezerre jön ki, az még belefér, de maradjunk a 60-nál! :)
2014. jan. 8. 17:17
1/7 P.O.C. válasza:
Asus H81M-PLUS alaplap 36 hó gar.
1 db 15,221 Ft
Intel Core i5-4570 processzor 36 hó gar.
1 db 46,573 Ft
Összesen: 61,794 Ft
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is hasonló eredményre jutottam. Valaki esetleg egy AMD kombót?:)
2014. jan. 8. 17:28
3/7 TigerDemoN válasza:
Ha tudnál még +5 ezret rászánni akkor lenne egy jobb alaplapod...
4/7 P.O.C. válasza:
Nyilván akkor egy 8 magos FX belefér, de abba egy hűtőt is bele kell kalkulálni, mert az AMD gyári cooler semmirevaló. De ha van pénzed, akkor nem erőltetném az AMD -t. Kisebb fogyasztás és hőtermelés mellett ez az i5 legyűri majdnem az összes FX -et, de még a nem rég megjelenő Kaveri APU -t is, amit egyelőre baromi drágán mérnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a CPU amit elsőnek kaptam, az mennyire jó választás? Van jobb i5 hasonlóáron, vagy más foglalatú, de erősebb?
2014. jan. 8. 18:27
6/7 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen P.O.C. megfejtése a nyerő. Akarok én is újítani, ugyanoda jutottam, csak i5, csak 1150 foglalatos, csak Asus lapban.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem.. Köszönöm a válaszaitokat!:)
2014. jan. 10. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!