Rawe88 kérdése:
GIGABYTE Radeon HD5750 OC 1GB tuningolható vagy nem?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérsésem hogy: a videókarim húztam 830gpu ra / 1350 memóriára. A kártya hömérséklete 59-60 celsius Tera max grafika alatt. A venti nem nagyon mozog csak ilyen 40% körül. Ez a 60 celsius normális? Mekkora a max hömérséklet amit ez a vga kibirhat? (elsö vga oc m)2014. jan. 8. 16:12
1/3 NoVa ^^ válasza:
Általában 80/90 fokig nem okoz gondot. 100-150 MHz-t gond nélkül lehet húzni alapfeszen a vgakon.
2/3 anonim válasza:
A hő az jó, viszont egy OC-s kártyát továbbhúzni már nem nagyon van értelme.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor marad igy. Sok érdekeset olvastam azért ijedtem meg. Vol atki azt irta erre hogy ez a hömérséklet a vent maitt van és ezt azt jelenti hogy a vga gyári hibás / ki kell cseréltetni. Volt olyan is aki azt irta hogy nem kapcsolt be a gépe egy ideig a húzás után.. Nálam nagyon új dolog ez a kártya húzás. Csak a tera miatt csinálom. Próbálom orvosolni vele a kevés ramot :s Köszönöm a segitséget!
2014. jan. 8. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!