Miért akad minden az új gépemen?
Most vettem egy középkategóriás asztalit, de akármit rakok fel rá, nem megy rendesen. A hardverem még a legújabb játékokhoz is elég kellene legyen, de még a GTA4et se viszi normálisan.
Ez van a gépben:
Alaplap: Gigabyte GA-B75-D3V Intel B75, DDR3 1600
Proci: Intel I3-3240 Core I3 3,4 GhZ
Ram: 4GB DDR3 1600 MHZ
VGA: Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3
A drivereket az alaplap cd-jéről raktam fel. VGA drivert és directxet már frissítettem. Nincs ötletem. Win 8.1 van fenn.
Bármi tippet szívesen fogadok, előre is köszi!
Igazából haver gépéről van szó, csak ő beletörődött hogy ennyi telik a géptől, én viszont nem tudtam belenyugodni hogy egy gyakorlatilag új gépen 2-3 éves játékok nem mennek el rendesen.
Can u run it oldalon néhány játékot megnéztünk, de a minimum még a legújabb játékoknak is meg kéne feleljen. Az ajánlott már elvérzik a procin mondjuk egy Assasins Creed 4 esetében, de a VGA-ra ott is azt írja hogy elég.
Ráadásul egy másik oldalon (talán game vagy gamers-debt) néztem külön a VGA-t és GTA4et pl fullon kéne hogy vigye. Akármennyire gyenge, mégis DX11es kártya. Értem én hogy nem a legerősebb, de komolyan azt gondoljátok hogy azon vérzik el minden? Én valami softveresre gondoltam eddig.
(igen, jó helyre van dugva a monitor)
Az ilyen oldalakat hanyagold, sok mindenre nem valók. Hiába új gép, ha gyenge.
A GTA4-nek még manapság is nagy a gépigénye, jóval erősebb gép kellene az élvezetes fps számhoz, a full grafikához meg pláne.
Az a vga egyszerűen ennyit tud. Belépő kategóriás vga, ddr3 rammal tovább butítva, tudásához mérten drágán. Sajnos ez van.
Itt a PH tesztje:
A ddr5-ös verziót tesztelik, ami érezhetően erősebb a ddr3-asnál, ami a a haverodnak is van.
Tessék az összegző grafikon.:
A 7770-es kb az első, ténylegesen játékos vga, de attól se kell megváltást várni. Ennek a 75%-át tudja a ddr5-ös 250. A ddr3-as meg még annál is lassabb.
Szöveges ítélet:
"Véleményünk szerint a Radeon R7 250 nem sikerült túl jól. Az AMD minden bizonnyal nem szeretett volna új lapkát tervezni, így a mérnököknek abból kellett "főzni" ami rendelkezésükre állt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!