Marvell WiFi sick-hez honnan tudnék illesztőprogramot szerezni?
Van egy WiFi stick-em amihez hiányzik az illesztőprogram. Így néz ki: [link]
Az eszközkezelő azt írja ki:MARVELL Wireless Device V1.0.1.3 És azt:USB\VID_1286&PID_1FAB\5&277DDB86&0&4
Ezek alapján a neten nem találtam. Akinek esetleg van hozzá illesztőprogramja, vagy tud valahol, kérem segítsen.
Csak kamu oldalakat tálaltam én is. Esetleg próbáld kideríteni, hogy milyen chipsettel szerelték. És keress rá az alapján. Lehet hogy a chipsetgyártó honlapján megtalálod a drivert.
A noname cuccoknál sok terméket szerelnek ugyan azzal a chipsettel, így egy idegen gyártótól származó driver is jó lehet hozzá.
Próbáld meg ezt:
ftp://ftp.dlink.com/Wireless/dwlg122_revD/Drivers/
De ne a setup.exe -vel indítsd, hanem az eszközkezelővel frissítsd fel a hiányzó drivert.
Köszönöm a válaszokat!
Az első válaszban szereplő programmal sikerült félsikert elérnem. A hozzá való programot az sem találta, de felajánlott néhány hasonlót. Az egyikkel eljutottam odáig, hogy megtalálja a hálózatot, csatlakozik, de internetkapcsolat nincs. Még kipróbálom a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!