Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az lehet, hogy egy nyomtató...

Az lehet, hogy egy nyomtató nem működik, ha nincs rajta az oldala?

Figyelt kérdés
Canon pixmia IP1000-es nyomtatóm van, és nem akarja felismerni a portot. Arra gondoltam, hogy azért, mert nincs rajta az oldala (nem az eleje). Ha akárki segítséget tudna nyujtani, annak nagyon örülnék.

2014. jan. 7. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

"nem akarja felismerni a portot" <<< milyen portot!? USB -n nem települ?

Ha a driver kell azt innen letöltheted: [link]

(Ha jól emlékszem a nyomtatás megkezdéséhez, nem üres színes patronra szűkség van)

2014. jan. 7. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Laptopon próbálom megoldani. 2 USB csatlakozója van, csatlakoztatom a nyomtató USB-jét, majd feltelepítem a driver-jét és utána kijön egy ablak, hogy keresi azt a portot, ahol van a nyomtató. Eltelik egy kis idő, majd azt írja ki, hogy nem ismerhető fel. Nem tudok mást kitalálni, mert szinte mindent megpróbáltam, hogy az oldala nélkül nem működik, mert van valamilyen érzékelő benne.
2014. jan. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!