Riko97 kérdése:
Miért zöld csíkos a kijelző?
Figyelt kérdés
Az van hogy a számitogépem ösze van kötve tv-vel HDMI kábelel és ma kivetem a kábelt mert rá akartam kötni xbox ra rá is tetem utána amikor visza tetem gépbe a tv kijelzőn zöld csikok voltak de lehetet valamenyire látni az asztalt meg minden csak végig ilyen zöld pontok meg csikok voltak szerintetek mi lehet a baj ?#zöldcsíkok
2014. jan. 7. 13:46
1/2 anonim válasza:
Egy két baráti tanáccsal ellátlak. A helyesírás nagyon fontos dolog, akármennyire anonym oldalon vagy, ha itt rosszul írod le a szavakat, a suliban se fogsz helyesen írni és magyarból szépen megbuksz majd. Bocs az offért, a kérdésre válaszolva: Lehet a kábel megtört, esetleg meghibásodott, lehet, hogy a videókártyáddal történt valami ( erre kicsi az esély, mivel ezelőtt nem volt probléma, ahogy a kérdésből kiveszem ). Mindenféleképpen legelőször, egy baráttól/ismerőstől kérj kölcsön egy másik HDMI kábelt és próbáld ki azzal, hogy működik-e, ha nem ez a probléma, a videókártyát tedd át egy másik gépbe, ha ott is hibázik, az lesz a probléma.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy HDMI kábelt és még mindig zöld. :/
2014. jan. 27. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!