Melyik laptopot vegyem a 2 közül?
Laptop vásálása elött állok és nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem !
Asus X550CC : [link]
Lenovo G505S : [link]
Amire kéne : internetezés, full hd filmezés, játék !
Megkérek mindenkit , ne jöjjön azzal ,hogy ennyiből már pc-t is össze lehet rakni meg hogy a laptop nem játékra való stb...
Itt van egy két teszt hogy futnak rajta a játékok :
BF4 : http://www.youtube.com/watch?v=8L2XEIVKAaQ
Sleeping Dogs : http://www.youtube.com/watch?v=Zz6fw9cW0zQ
még van egy jó pár ! Amiket belinkeltem az a HD 8750m-en futnak !
Melyiket válasszam?
Ennyiért tudtok jobb laptopot ?
Az a lenovo nagyon gagyi! 4 éve 90 000 vettem ilyet EMachinesben!
Az asus viszont ígéretesnek tűnik!
Igen úgy...
Asus múltjáról többet tudunk ,mint a lenovoéról.
Mondogatják hogy a laptop nem játékra van.. :) Talán a régiek nem arra voltak de mikor tönkre ment az asztali pcm egymás után 3x akkor elegem lett és vettem egy Asust. -Ez volt tavaly télen. Sokat játszok rajta komolyabb játékokkal is és nincs vele semmi gond. Most is erről a gépről írok.
Annyival igényel több odafigyelést hogy alul szívja be a hütőlevegöjét és oldalt fújja ki. Ezeket a légutakat nem szaba elzárni. Szóval pléden nem játszok csak asztalon. És ennyi...
Amennyire nem hittem a laptopba régen most úgy nem hiszek az asztali gépekbe. Megszűnt a kábeldzsumbuj bármikor magammal vihetem és a villanyszámlán spórolok havi 4 ezret. Ha laptopot veszel a procit és a videókártyát érdemes figyelni. A többit tudod bővíteni könnyedén.
Minden alsó kategóriás notebook vacak, szóval gyakorlatilag mindegy hogy milyet veszel.
A kettő közül a Lenovo rendelkezik erősebb hardverrel.
Az ULV i3 és a gt720 sikkla gyengébb mint a AMD A8 és a 8750.
Az a8 kb egy nem ULV i3 szintjén teljesít.
A Lenovo-ról annyit, hogy az IBM szenélyi számítógép részlegét vitték tovább
A 2-estől kérdezném, hogy hol van ez az üzlet? Engem is érdekelne a jövő, merthogy a G505s maximum is 1 éves modell.
Én egy Lenovo g500-ast használok, azon közepes grafikán 60 FPS-t produkál mind a két játék (éljenek a korlátozások). De azt hozzá kell tenni, hogy hűtve is van rendesen, és it egy i7-es proci dolgozik.
Viszont kettő közül a Lenovo az erősebb.
A történelmi múltjukról meg annyit, hogy a Lenovo tulajdonképpen az IBM, egy jelentős névváltoztatás után :)
Alsó kategória nem a teljesítményre értendő elsősorban
Vannak a consumer gépek, mint amiket te is nézel, ezek olcsók, erős hardverrel, de minőséget, garaniát, támogatottságot nézve nem egy életbiztosítás.
Vannak az üzletiek, na itt már főleg a minőség a hangsúly, de a teljesítményben egy 300 ezres modell van kb egy 150 ezres consumer szintjén, viszont ez nemigen fog elromlani, strapabíró.
Meg vannak a direkt játék gépek, de ezt ember nem fizeti meg.
Kategóriák között meg vannak átfedések, mint pl dellnél a vostro az inspiron és latitude között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!