Granitis kérdése:
Szerintetek ezen a laptopon mennének a játékok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos laptop vásárlása előtt állok kb 260000 ből vennék egyet amin lehetne csapatni de acélos felbontásban és én erre gondoltam
[link] azért nem lenovora mert ugye az kínai kezekben van és rossz emlékeim vannak az idea padokkal... szerintetek hogy szuperálna a laptop????
2014. jan. 6. 22:56
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Ebből valószinűleg a dell lesz
2014. jan. 7. 00:36
12/14 anonim válasza:
olyan processzort aminek "u" neve azt ne vedd játékra mert az energiatakarékos
13/14 anonim válasza:
És ha energia takarékos miért ne vegye?...
Mert nem melegszik annyira és nem fogyaszt annyit?
Nincs olyan mobil vga jelenleg amit egy i7 4500u ne hajtana ki. Innentől kezdve, meg csak pozitívum, hogy ulv-s.
14/14 anonim válasza:
Dell Inspiron 3737 laptopot vettem kb. másfél hónapja, pont ahogy az előttem lévő is írja radeon hd 8870m van benne és i7-4500u, játszok is rajta és nincs vele bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!