Össze tudnátok állítani egy konfigot?
Az a nagy helyzet, hogy modellezéssel, animációkészítéssel foglalkozok. A főnököm előléptetett, így most sokkal részletesebb modelleket kell készítenem, renderelnem és ezzel az FX-6300 és a 8GB RAM nem tud megbírkózni. Ilyenkor szó szerint meghal a gép, minden 100%-on pörög és az eredmény sem lesz emiatt túl jó. A helyzet, hogy Főnökbá' rendelkezésemre bocsájtott 650.000 forintot, új eszközökre.
Ami kell:
Egy komplett gép:
-Nagyon erős processzor, jó hűtéssel
-Legalább 16GB RAM
-4 TB hely, valamint egy SSD
-Középkategóriás videokártya ( mivel a gép egy játékot sem fog látni), olyan HD7790 körül.
-Megbízható táp
-Minőségi, jól szellőző, nem rezonáló ház
-Egy átlagos alaplap
Valamint még:
- Egy HD LED TV és egy ~24" monitor
- Ehhez HDMI kábel
- !Eredeti operációs rendszer!
- Számlát adó bolt, mert minden fillérről el kell számolnom!
- Saját zsebből még vennék hozzá 60e forint körül hangrendszert
Tudom, hogy így egy kicsit bonyolult, de nem értek annyira jól a gépekhez, ezért kéne egy kis segítség, amit nagyon megköszönnék!
nem tudom mi az eltérés a két kártya között ugyan az a típus de ez nem vastag csak hosszú. amúgy meg nem tudom mért lenne baj ha vastag a kártya ..
Autodesk 3D
Studio Max
Maya
Sony Vegas
Anime Studio
Ha lemondok a tvről akkor ~550e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!