Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyibe lehetne eladni ezt a...

Mennyibe lehetne eladni ezt a konfigot?

Figyelt kérdés

- Alaplap: Asrock FM2 A85 X extreme 4M

- Proci: AMD A6 5400 K

- Memória: 1* 4GB kingston Hyper X Blue

- SSD : Kingston 60 GB Sata 3

- HDD : Western Digital 500 GB Sata 3

- Tápegység : Corsair 430 W

- LG DVD R-RW és olvasó

2013 nyarán vásárolt konfig, minden garanciális.

2014. jan. 5. 23:42
 1/7 A kérdező kommentje:
A memória 1600 Mhz-es
2014. jan. 5. 23:43
 2/7 anonim válasza:

én 40-re gondoltam.

viszont vedd a fáradtságot és nézz szét aukciós portálokon és keress ilyesmi gépeket.

de a lényeg kinek mennyit ér...lehet valaki nem nézi semmibe de lehet van aki jó pénzt ad érte

2014. jan. 5. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért 40-én többet ér!

Nekem jól bevált módszer, hogy alkatrészenként megnézek pár aukciós oldalt (vatera, apród).

Utána átlagolom őket, majd összeadom az eredményt és így már les zegy reális ár.

2014. jan. 6. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
a sata vinyót mennyiért adnád el? Nekem az kéne belőle.
2014. jan. 6. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül az ssd nekem azk ell!
2014. jan. 6. 06:22
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
Én egy kb 55 -re tippelném. Ok, hogy alig használt, meg garis. De példának: ha kihozol a szalonból egy új autót, de pár nap múlva meggondolod magad és elviszed egy kereskedőhöz, az se fog érte teljes árat adni. Több százezer forinttal olcsóbban veszi majd be, vagy még annál is rosszabb áron.
2014. jan. 6. 06:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak érdeklődöm, hogy mennyibe lehetne eladni, mert másik gépre, most nincs keret, így semmi sem eladó belőle. Használni pedig szeretném, ameddig nem lesz másik konfig.
2014. jan. 6. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!