Pontosan mi történik, ha 2 vga-t használok egyszerre?
Tápod és a procid milyen? Fontos tudni, hogy kihajtaná-e a 2db VGA-t, vagy, hogy a tápod elbírná-e?
Szerintem jobban járnál egy db VGA-val..
én nem ajánlom. a teljesítmény nem feltétlenül skálázódik egyenletesen (tehát hiába van elvileg 2x annyi számítási teljesítményed, nem lesz 2x olyan gyors), viszont a fogyasztás és a melegedés biztosan dupla akkora lesz. ráadásul az említett HD7000-es radeonokkal szemben ezzel a megoldással ugyanúgy maradnál a régi architektúrán, régi directx-el.
szóval szerintem inkább szedj össze annyit hogy fussa egy jobb vga-ra/gépre, és ne szívasd meg magad a CF-el.
Tápot és procit is vennék és mivel az sok pénz így sokat spórolnék a vga-val. 500w van most,de nem minőségi táp. Szal mindenképp csere. Intel Core i5-4440 procira gondoltam. vagy valami hasonlóra.
Értem köszönöm. Akkor crossfirex-nél a vram nem adódik össze? De ez hülyeség akkor nem is tudnának mit külön számolni. Olvasgattam erről, de magyar oldalakon csak valami profilokról találtam: scissor supertilling (vagymi) meg afr. Érdekel a dolog, hogy mi történik pontosan, ha erről tudnátok valami olvasnivalót linkelni azt megköszönném.
Nem adódik össze a VRAM, ez marhaság.
Ha olyan procit akarsz venni, akkor illene mellé egy erősebb VGA. Minimum HD7870 vagy R9 270X.
Mennyid lenne az újításra és mik kellenek?
Látom írjátok ezt a dolgot, hogy nem kiforrott és a támogatás sem jó. Hát nem is a régi játékokhoz szeretném használni. Amelyik játék nem támogatja a multivga-t az 2007 előtti. Akkor ez az egész egy parasztvakítás? Mert nem látom értelmét azok alapján amiket leírtatok. Ha nem adódik össze a vram akkor azt jelenti, hogy ponthogy osztódik ? Vagy hogy renderel a 2 együtt, ha csak az egyik használja a vramot?
Még nem tudom, hogy mennyi pénzem lesz. Nyárra tervezem a vételt. Addig félrerakosgatok. De minél olcsóbban akarok kijönni. Lehet használt cuccokból rakom össze. Most építettem először használt konfigot és elég jó biznisz volt úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!