Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pénzvisszafizetés?

Pénzvisszafizetés?

Figyelt kérdés

Vettem egy játékot, felraktam, de egyáltalán nem tetszik.

Ma vettem, és holnap visszevinném Tescoba.

Vissza adnák a pénzem, vagy inkább megse próbáljam?

Egyáltalán milyen indokot lenne jó mondanom?

2014. jan. 4. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezért próbáld ki a tört verziót mielőtt megveszed. Nem hiszem, hogy visszavennék.
2014. jan. 4. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
A "nem tetszik" az nem minőségi probléma, tehát valószínűleg nem veszik vissza...
2014. jan. 4. 20:10
 3/6 Komplikato ***** válasza:
Mivel a szoftver HASZNÁLATI joga az eladás tárgya és se nem maga a szoftver, se nem az adathordozó, ez nehezen kivitelezhető. Még nyugaton is csak olyankor volt érdemi per és visszafizetés, ha az eladott szoftver ténylegesen hulladék volt. Lásd legutolsó SimCity körüli balhé.
2014. jan. 4. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne mód kipróbálni, és nem bontottad volna ki, és nem üzletben hanem online vásároltad volna, akkor vissza vihetnéd, de mivel a nagyobb áruházakban minimum 1 konzol van ahol ki lehet próbálni, így nincs rá mód.
2014. jan. 4. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:

A nagyobb áruházakban van...

Viszont az itteni Tescoban nincs próbakonzol...legalábbis én még egyszer sem láttam.

2014. jan. 4. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:

De boltban történt a vásárlás (ha nincs próba konzol, akkor eladói tanácsra lehet csak hagyatkozni, ilyen helyen nem vennék semmit ahol nem lehet kipróbálni, mert eladó és a technikai ismeretek... nos inkább hagyjuk).

Illetve kibontottad, így szoftver használtnak minősül, sőt vannak játékok, aminek lincensze online rögzül egy gép konfigjához...

Illetve nem garantált, hogy nem csak lemásoltad, vagy ....

Szóval így be kell nyelni.

(Bocsi ha elsőre nem voltam elég világos)

2014. jan. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!