Milyen routert ajánlanátok?
Hát figy, én saját tapasztalat alapján tudok mondani bármit is. nekünk egy 2 szintes házunk van, 100 nm lent meg fent is. A fenti emeleten van a router, ez egy TP-LINK, 1 antennás. Az egész házban majdnem látható majdnem, kivéve a konyhát, ami a földszinten van, és legmesszebb a modemtől. Namost egy dupla antenna segítene ezen, vagy éppenséggel nagyobb antenna. De nekünk elég ennyi is. Fater gépe pont alatta van, neki max jelerősségű, + a 2 nővérem van fent, nekik változó, vagy max, vagy 1 hiányzik.
De ez laptop függő is! Vmelyik laptop gyengébben fogja a jelet, mobiltelefon meg végképp.
Tehát én csak saját tapasztalatot tudtam neked írni. Ez előtt is TP Linkünk volt (Nem WiFi-s), és azzal is maximálisan megvoltunk elégedve. Tehát mint márka, nekünk bevált. Az meg h mennyire járja át a lakást, antenna függő is, + modem. Természetesen minél erősebb, annál drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!