Jó lenne ez a párosítás?
Szóval fel szeretném újítani a gépemet,amit 7éve vettem.Teljesen mindenből újat akarok venni és ezekre gondoltam.:GIGABYTE GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI Videokártya
AMD FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor
KINGSTON Memória HYPERX DDR3 4GB 1600MHz CL9 DIMM Blu Series (G000934)
ASRock 970 Extreme3 Alaplap
És még egy kérdés:DDR2-es a gépem,ha most DDR3-as allapot veszek bele Mindenből DDR3as kell?(RAM,vidikártya...)
És hogy a hűtéssel nem lenne semmi baj?
amit kinéztél: proci jó, alaplap jó, ram jó de sztem min6 gb kell, VGA egy kalap fos! (csak netre jó)
DDR3-as Ram hoz DDR3-as folglaltú alaplap is kell... ezzel egyetemben ddr3 támogatású proci is... vga mindegy csak PCIE legyen...
Az uj konfigodba én egy Sapphire R9 270x Video kártyát vennék.
Köszi a gyors választ,de miért nem elég 4gb ram,vagy mihez nem elég?
És a vidikártyával mi a para?
Amit mondtál kicsit drágább,mint amit kinéztem,(40k a kül.)hasonló árban nem tudsz mondani?
Vagy ez jó?
ASUS EAH6670/DIS/1GD5 videokártya (G020671)
gondolom azért kell ien proci meg olyan ram neki meg olyan deszka mert jó gamer pc-t akar építnei... nah már most azért kellminimum 6 gb ram mert akkor lesz olyan gyors a pc mint amilyennek lennie kéne.. kezdjük ott ha van elég ramod akk 1,5-2 gb egyből lefoglal a win h a lehető leggyorsabban működjön. utána meg maradék 2 gb-al akar játszani? nah ezért kell min 6 gb de inkább manapság 8 hisz ne fél évre előre építsünk gépet ennyiért nem?
másodszor pedig gtx 650ti / HD 7790 vagya nagyobbak amikkel lehet játszadozni...
És ez a proci AMD Athlon II X4 750K 3.4GHz FM2 Processzor
Jó lenne az alaplapba?
Amúgy meg elég nekem ha a far cry 3-at viszi.
Corsair 6GB (3x2GB) DDR3 1600MHz CMX6GX3M3A1600C9
erről a Ram-ról akad véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!