Két videókártya közül nem tudok választani. Vélemények?
Figyelt kérdés
Két AMD kártyát néztem ki.
1.)
2.)
Árban csak minimális különbség van köztük, az erősebb hűtés miatt az első jobban is bejön... Viszont, a nevében az az overclock kicsit megijeszt...
Intenzív hosszútávú használat mellett adódhat probléma abból, hogy a kártya már gyárilag húzva volt egy kicsit?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 3. 23:43
2/5 Komplikato válasza:
Jaj ne már, az a "hatalmas" OC, attól nem fog kikészűlni, ámde nem picit jobb a hűtése.
3/5 anonim válasza:
Pedig a másodiknak, a Dual-X-nek van jobb hűtése a 2 venti miatt értelemszerűen.
Semmi gondot nem fog jelenti, hogy gyárilag húzva van, hidd el, ha nem lenne otthon te is próbálgatnád.:D
4/5 anonim válasza:
Nekem is OC-s VGA-m van, és két és fél év alatt nemlett semmi baja.
3 Havonta kiporszívózom, és egyszer már újrapasztáztam, amikor lejárt róla a garancia.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt akartam írni hogy a hűtése a másodiknak jobbnak tűnik, összecseréltem a linkeket
2014. jan. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!