Miért kattog a laptop, ha töltődik az akku?
Egy kb. 3 éves Acer-ről van szó, mostanában vettem észre, hogy kattog néha(alvó állapotban is előfordul, tehát a winchesterhibát kizártam), és most derítettem ki, hogy akkor kattog, ha benne van az akku, és töltődik (azt nem tudom, hogy ha nem töltődik, de benne van, akkor kattog-e, viszont ha nem töltődik és akkuról megy, akkor megszűnik a kattogás).
Elég szabályos egyébként, másodpercenként kettőt kattan(most legalábbis, mert előtte lassabb volt, azt nem mértem, de szerintem 1 volt másodpercenként).
Mégis mi csinálhatja ezt?
A zárlatot én kizárnám, mert akkor azért biztos észrevehető rendellenes működés lenne tapasztalható, ezzel szemben működik.
Ha hőtágulás, akkor viszont érdekes, hogy ezt sokáig is tudja csinálni(mi tudna benne ennyire tágulni?).
Én azóta még arra gondoltam, hogy talán a töltőáramkörben valami, csak az nekem a furcsa, hogy mégis milyen elektronikai alkatrész tud kattogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!