Mennyiért tudnám ezt a gépet eladni szerintetek? (Lehetőleg egyben)
Figyelt kérdés
Már jó régen nemérdekelnek a játékok, és amellett hogy hangos, szerintem még sokat is fogyaszt. Ha lehetne egyben, bár ha alkatrészenként többet kilehet szedni belőle, akkor úgyis jó. Nemtudom, mert nemszoktam eladni a dolgaimat.
A GÉP:
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 (van rajta 1db IDE csati is)
CPU: PHENOM II X6 1090T
CPU COOLER: SCYTHE MUGEN 3
VGA: MSI RADEON HD 6870OC
RAM: 16 GB CORSAIR VENGEANCE (4X4GB)
PSU: NEXUS RX 1K 1000WATT
CASE: THERMALTAKE DOKKER
CASE COOLER: 5X12CM 1X14CM 1X9CM VENTILLATOR
SSD: CORSAIR FORCE 3 120GB
HDD1: WD BLACK 1TB
HDD2: SEAGATE BARRACUDA 2TB
HDD3: SAMSUNG 1TB 32MB CACHE 7200RPM
Az értelmes válaszokat külön megköszönném.
2014. jan. 3. 11:20
3/11 anonim válasza:
A gép többet érne mint 100 de nem hiszem hogy többet adnának is érte.Túlzások vannak benne mint 1000 W-os táp és 3 Vinyó 4X4Gb ram és 7db. venti-Ne csodálkozz gogy hangos és hogy zabál.Ha egy 50-60-at valaki rádob azért kap már egy újabb hasonló kaliberű konfigot sok sok év garival és a későbbi fejlesztés sem lesz gond.
4/11 anonim válasza:
50-60 at ér az ssd meg a vinyók meg a hűtők. és van még ottan appa a prociba nyers erő.és a vga is tűrhető.meg 4x4 gb ram.pff. én 120at kérnék érte.az alá nem adnám
5/11 A kérdező kommentje:
Csak maga a táp volt 60 ropi :( az nemjelent semmit? (csak kérdezem)
2014. jan. 3. 11:46
6/11 anonim válasza:
Ez egy szervergép. Én nem adnám 300 ezer alatt.
7/11 anonim válasza:
a tép most zsírújan megy nagyon durván 40 ért
9/11 A kérdező kommentje:
Durván 400 K ban van a vas, de persze tudom hogy már nem ér annyit.
2014. jan. 3. 13:30
10/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy épeszű ember nem vesz ilyen nevetségesen aránytalan konfingot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!