Mennyire lényeges a különbség a VGA és a DVI közt képminőségben?
hát utolsó igen vagy vak vagy vagy szimplán gyökér...
már bocs de erre nem lehet mást mondani...
én meg balassagyarmat bakker :D 300km oda vissza szép út :)
de csak gondolj bele szted miért kellet új szabvány d-sub helyett? vagy akk én mit látok és a többiek akik szintjén látják a külömbséget...? nah jó vissazszívom nem vagy gyökér... :D
viszont akkor rossz a szemed...
Kösz :D
Viszont te olvastad amit először írtam? Láttam én különbséget mégpedig az IPS-s LG-nél. Az enyémnél nem és ahogy mint látjuk a vélemények is megoszlóak ezért is írtam kijelzője is válogathatja meg embere is(vegyük pl a hangzást, az is elég hitvita). Szóval erre kár több szót fecsérelni :)
most elolvastam teljesen, és sikerült is értelmeznem...
az előbb nem tudtam mert csak addig olvastam h nem láttad a diferenciált és ott elszakadt a pohár, betelt a cérna.. :D
am nem tom h elolvastad-e az én első hozzászólasomat... ott azt mondtam h 22 colosnál még épp nem de 24 nél már naon látni a küülömbséget...
Köszönöm a válaszokat :)
17"-os monitorom van, és tervezek venni egy 256 megás videokarit, amiben már DVI lenne, ezért a kérdés. És csak a vita kedvéért, a TN és az IPS közt is van különbség. Az IPS szebb képet és nagyobb betekintési szöget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!