Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire lényeges a különbség...

Mennyire lényeges a különbség a VGA és a DVI közt képminőségben?

Figyelt kérdés
Mármint, ha dvi kábellel kötöm össze a monitorom és a videokártyám, észre fogok venni különbséget?

2014. jan. 3. 00:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

hát utolsó igen vagy vak vagy vagy szimplán gyökér...

már bocs de erre nem lehet mást mondani...

2014. jan. 4. 18:47
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha ezért gyökér vagyok arra már elnézést, de mást nem lehet mondani, buta vagy és erősen minősít téged.
2014. jan. 4. 18:52
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha olyanért vagyok gyökér hogy ÉN mit látok vagy mit nem látok a SAJÁT monitoromon a kritizálót aligha tudom butábbnál jobbnak nevezni, de tudod főnök ki vagyok én, hogy veled vitázzak, jobban tudod te én mit látok itthon ülve magam előtt : ))
2014. jan. 4. 19:09
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
nah jólvan komolyan mondom megbeszélünk egy találkozót leteszteljük a monitorokat és akinek igaza volt hivatalosa is lebutázhatja a másikat mitszólsz? :)
2014. jan. 4. 19:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Mert akkor mást fogok látni a monitoromon ugye? :D Amúgy ha jössz Nyírbogát(szabolcsi kis falu Nyírbátor mellett) fele oké :D
2014. jan. 4. 19:13
 26/29 anonim ***** válasza:

én meg balassagyarmat bakker :D 300km oda vissza szép út :)

de csak gondolj bele szted miért kellet új szabvány d-sub helyett? vagy akk én mit látok és a többiek akik szintjén látják a külömbséget...? nah jó vissazszívom nem vagy gyökér... :D

viszont akkor rossz a szemed...

2014. jan. 4. 19:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Kösz :D

Viszont te olvastad amit először írtam? Láttam én különbséget mégpedig az IPS-s LG-nél. Az enyémnél nem és ahogy mint látjuk a vélemények is megoszlóak ezért is írtam kijelzője is válogathatja meg embere is(vegyük pl a hangzást, az is elég hitvita). Szóval erre kár több szót fecsérelni :)

2014. jan. 4. 19:22
 28/29 anonim ***** válasza:

most elolvastam teljesen, és sikerült is értelmeznem...

az előbb nem tudtam mert csak addig olvastam h nem láttad a diferenciált és ott elszakadt a pohár, betelt a cérna.. :D

am nem tom h elolvastad-e az én első hozzászólasomat... ott azt mondtam h 22 colosnál még épp nem de 24 nél már naon látni a küülömbséget...

2014. jan. 4. 19:29
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

17"-os monitorom van, és tervezek venni egy 256 megás videokarit, amiben már DVI lenne, ezért a kérdés. És csak a vita kedvéért, a TN és az IPS közt is van különbség. Az IPS szebb képet és nagyobb betekintési szöget.

2014. jan. 5. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!