Melyik a világ legeslegjobb videókártyája, processzora, merevlemeze?
Videokártyánál hogy hány megás vagy gigás, meg méretek érdekelnek.
Processzornál minden érdelek amit meglehet tudni róla
Merevlemeznél a sebesség, kapacitás méret stb
Olyan érdekelne amit nem nagyon kapni, esetleg nagyvállalatoknál vagy máshol használnak.
Jaj de nagy problémák vannak itt:)
A legjobbat kérdezed, a legjobb pedig nem (csak) a memória méretétől függ, legalábbis ami a vidikarikat illeti. Hanem a sebességétől is!
A HD5970 Nagyon durva (videókártya, gyengébbek kedvéért). Nvidiás vagyok (vagy voltam:P), de az a kártya tényleg ver mindent.
Proci egy Intel Cori7 csúcskategória.
Merevlemez valami SSD nem tudom.
A Cuccokra ipon.hu-n rá tudsz keresni.
Amúgy ez több lesz mint egy millió FT :D (Csak úgy mondomxD)
Meg persze kell egy nagy teljesítményű tápegység is ami ezeket a cuccokat el tudja látni árammal :)
Minden attól függ, mire szeretnéd használni. Az a videókártya, amivel HD-ben tudsz FPS-ezni, biztosan nagyon jónak számít - arra a célra. De lehet, hogy CAD-hez már nem lesz alkalmas.
Processzornál úgyszintén: attól, hogy nem akadozik rajta egyetlen játék sem, meglehet, hogy matematikai alkalmazásokban rosszul teljesít.
Merevlemezeknél sem minden az elérési sebesség és a kapacitás. Lehet, hogy egy olyan egység, ami ezekben az értékekben jeleskedik, nem túlzottan megbízható, gyakoriak vele az adatvesztések. Ez pedig nagyvállalatoknál nem nyerő.
Ha kicsit pontosítasz, milyen célra használt harverekre gondolsz, pontosabb választ fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!