Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vidoakartya talalna nekem?

Milyen vidoakartya talalna nekem?

Figyelt kérdés

Az erdekelne hogy a GB es a BIT mekkora kene legyen?

Itt egy amit kineztem: Sapphire Radeon HD7870 GHz DualX 2GB DDR5 256Bit

Vagy ez: Sapphire Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB DDR5 256Bit

A configom:

Amd A10 5800K

Asus FM2A55-M

Corsair CX500W

Szamit a GB es a Bit? Ha igen akkor mibol legyen a nagyobb? Es halottam egy olyansmit is hogy van CPU limit

2014. jan. 2. 19:40
 1/5 BM-Striker ***** válasza:

Önmagukban ezek az adatok lényegetlenek.

270x-ben lévő gpu jobb teljesítmény fogyasztás arányú, és alapbeállítások mellett gyorsabb.

Vedd a 270x-et, ha nem sokkal drágább a 7870-nél.

2014. jan. 2. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első megválaszolta a kérdésedet, de annyit hozzátennék, hogy tapasztalataim alapján a 30 ezer Ft-os kártyák körül és afelett érdemes nézni a GB-ot a kártyákon. Valahogy így skálázódik. 30K-s kártya, ami ma ebben a pillanatba akörül van 1GB GDDR5 128/256 bit, ennél nagyobb memóriával felesleges ebben az árkategóriában vásárolni. 50k és afelett már 2GB ( itt 256 bit és több szokott lenni ) és efelett az igazán csúcskategóriás kártyák 70-200k ( na ha ilyet veszel, akkor valószínűleg már valóban nagyteljesítményű kártya kerül a kezeid közé szóval lényegtelen ) ( kivéve ha sli-be vagy crossfire-be akarod kötni a kártyákat, mert akkor minél több, mert a memória nem adódik össze )
2014. jan. 2. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat szemelyszerint inkabb Counter Strike Global Offensive-hez kell. Most min.30 FPS es es max.120 FPS volt de ennel tobb kell azert is akarok venni. Szoval ez a Sapphire Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB DDR5 256Bit jo lenne? Talalna? Eleg a tap?
2014. jan. 2. 21:14
 4/5 BM-Striker ***** válasza:
Egy 7770 is bőven elég lenne GO-hoz.
2014. jan. 3. 00:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat most minimum 20-30 szokott lenni es atlagban 60 megvan de sajnos en versenyszeruen akarok jatszani es ahoz kellene a videokartya mert tegyuk fel ha dobnak 5 fust es olyan a helyzet hogy en lovok es az ellen vissza jon akkor erdekes 20 fps es lonni mert nem ad semmit es atlag fps kene 100 ezert gondoltam arrra videokartyara
2014. jan. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!