Recall kérdése:
Asus GTx 760 OC -nak nem elég egy i3-3220 proci?
Figyelt kérdés
Lászólagosan nem használja ki teljesen az új VGA-mat, viszont váltani még nem tudok, valami ötlet hogy nyüstölhetnék ki belőle több életet anélkül hogy procit kéne váltani?2014. jan. 2. 12:20
1/8 anonim válasza:
Használd játékok alatt full-hd-ban, és nem kell procit váltani.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez a fullHD dolgot nem értem, igazából minden jó , egyedül a BF4 az ami picikét szarabbul megy a kelleténél, elődje egy GTX650 volt, egy gigás, és a BF full lowon azért eldöcögött 50-60 fps-el, most full lowon van ilyen 70-80-90 kb de sokszor leugrik, és tudom hogy jobban is menne.
2014. jan. 2. 12:44
3/8 A kérdező kommentje:
Plusz az Nvidia Experience cucc is High-ra tenné a beállításokat, de úgy akad mint a rossebb.. és páran azt mondták procit kéne cserélnem :/ Nem tudom micsináljak, mert arra most nincs keret.
2014. jan. 2. 12:53
4/8 Sir Sarcasm válasza:
mit nem értessz a full hd-n?
az a képernyő, azaz monitorod felbontása, tehát 1920x1080 -ban kéne játszanod, így a vga jobban terhelődne
5/8 A kérdező kommentje:
A monitorom nem tudja az 1920x1080-at.. ez a gáz csak : )
2014. jan. 2. 13:15
6/8 anonim válasza:
Aki azt mondta, hogy procit kéne cserélned az butaságot mondott. Battlefield 4 multiplayer alatt full-hd-ben tökéletesen megállja a helyét az i3-3220 még egy GeForce GTX Titan mellett is.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor valami más van, mivel tapasztalom, látom az FPS_emet, látom hogy full low-on van, 1360x768-as felbontás a max, és 60-80 fps.
2014. jan. 2. 13:27
8/8 NoVa ^^ válasza:
Azért, mert olyan kis felbontason a processzorod jobban le can terhelve és elfogy. CPU limit. De ezt már írtàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!