Samsung vagy Sony jobb?
Figyelt kérdés
Ha csak ezt a 2 márkát nézzük. Egy azonos árkategóriás sony vagy samsung jobb? Melyiknek erősebb a hardvere?2014. jan. 1. 20:21
1/3 anonim válasza:
Mind a sony, mind a samu cuccai erősen túl vannak árazva, de minőségben talán a samu jobb.
2/3 anonim válasza:
Hardverben Sony kicsit erősebb, viszont szerintem szar az alap ROM amit a sony telókba raknak, csúnya is, meg nem használja ki eléggé a teló képességeit.
A felsőkategóriás samukban is jó cuccok vannak manapság, csak műanyabból van majdnem az összes telójuk. (Nem tudom h neked ez hátrány e)
Szóval szerintem eléggé egy szinten vannak.
Döntsd el, hogy mire kell...
(Pl hogyha sokat fotózol akkor mindenképpen sony, mert az kamerában mindent ver)
3/3 A kérdező kommentje:
Sonym van jelenleg is. Samsungot nem szeretem.
2014. jan. 2. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!