Hol találok magyar kezelési utasítást alaplaphoz? Miért nem írják bele a kezelési lapba magyarul is, talán azért, mert a Magyarokat semmirevalónak tartják?
Figyelt kérdés
Van egy ASRock P4i65G alaplap a számítógépemben és ahhoz keresnék magyarítást.Sajnos csak angol,kínai,német francia,olasz,spanyol,orosz és portugál nyelven van.2013. dec. 31. 18:34
1/5 anonim válasza:
tanulj meg angolul nem mi vagyunk a világ közepe
2/5 anonim válasza:
Nem olyan nehéz az angol nyelv. De ha angolul sem tudsz, nem kell neked használati utasítás, ne te akard összerakni, ha arra készülsz. Vidd be egy számtech boltba aztán megcsinálják.
3/5 anonim válasza:
Fontos a nyelvtanulás, de annyiban igazad van, hogy -hacsak nem változtak a törvények - úgy tudom Magyarországon minden műszaki cikkhez az >>eredetivel azonos terjedelmű<< magyar nyelvű használati utasítást kell biztosítani. '99 óta vannak PC-im. Teljes körű (tehát nem a Quick Guide)magyar nyelvű leírást még nem láttam...
4/5 A kérdező kommentje:
Tanuljon a gránát angolt,ráadásul az angol nyelv sem a világ közepe.Én például németet tanultam,csak már kijöttem a gyakorlatból.Számítógép boltba nem viszem el megint,mert legutóbb is frankón át...tak.Cserébe a nyakamon maradt egy leharcolt alaplap.
Jelenleg az említett alaplap benne van gépben és tök jól műxik,csak ha baj van,akkor nem árt tudni,hogy mi micsoda.
2014. jan. 1. 08:27
5/5 anonim válasza:
ha németet tanultál akkor használd azt, írtad, hogy van németül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!