Az Asus R9 270 támogatja a Crossfire-t?
Figyelt kérdés
És ha igen, mennyit lehet egybekötni?2013. dec. 31. 12:51
1/9 anonim válasza:
Igen, de jobban járnál, ha vennél egy erősebb kártyát.
2/9 anonim válasza:
jó az R9 270 kis oc és már is 270 x ennyi :D
3/9 P.O.C. válasza:
Támogatja, CF -nél azt hiszem 4 kártya max. De nem tudom, mert élőben még sose láttam kettes kiépítésnél többet.
Amúgy az elsőnek igaza van. Anyailag ha kiszámold, mire kitépeted a CF -ret tudsz venni annak megfelelő single kártyát ugyan azon a költségen, ami legyűri a CF -edet és fogyasztásban is jobb.
Inkább a gazdagok játékszere ez. Szinte sosem gazdaságos megoldás.
5/9 anonim válasza:
igen *? így megfelel + egyénnyi vélemény mert nem rég szereztem be egy R9 270 GAMING változatot lehet neki tekerni a gpu-t hasít a kártya nagyon :);)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat(...), tényleg jobban megéri egy erősebb single kártya
2013. dec. 31. 14:06
7/9 anonim válasza:
+ a játékok cf támogatása még nem jó illetve persze a villanyszámla megugrik egy seasonic x series 850-nél vagy xfx pro 850-nél
8/9 anonim válasza:
nem tudom mért kellet le pontozni de ha neked jó cft -et nem javasoltam amúgy ! ..
9/9 anonim válasza:
kis ny**ék g**i 52 % os ha valami nem tetszik privátban ne hogy már ne lehessen véleményt alkotni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!