Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTA IV miért akad? Többi lent.

GTA IV miért akad? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lenovo L530-as laptopom van Intel Core i5(nekem 4 magos), 4GB ram DDR3 és egy Intel HD 4000 1643MB memóriával és Windows 7 64 bit az operációs rendszerem, tudom, hogy a Intel HD 4000 az nem éppen játékokra való, de minimumon is akad mikor autóba ülök és kormányzok vele/megyek, DiRT 3, DiRT Shoutdown, Euro Truck Simulator 2 és a F1 2013 szépen megy viszont a Mafia 2úgy szintén nem volt jó minimumon akadt, grafikus hibák voltak és leis állt a játék szóval mit csináljak a GTA IV-vel, hogy minimumon is mennyen???

2013. dec. 31. 02:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. A gta IV egy rettentően gyenge/fos konzol port. Az ilyen, lehetne sokkal jobb géped akkor is lennének esetek mikor beszaggat/nem menne olyan jól mint kéne.
2013. dec. 31. 02:11
 2/8 anonim válasza:
sajnos jobb nem lesz sehogy, nekem régen a pc-be a minimum gépigény videókártyája volt de azzal is játszhatatlan volt, esetleg ha patcheket felteszed javíthat kicsit. De ha fullos edition van telepítve akkor nem tudsz már hova patchelni az már az utolsóval rendelkezik
2013. dec. 31. 02:12
 3/8 A kérdező kommentje:
felpatcheltem azt már elsem akar indulni Fatal Error
2013. dec. 31. 03:56
 4/8 A kérdező kommentje:
pontosabban Fatal Error EFC20-at ír
2013. dec. 31. 03:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem egybe irom amit irok, de megoldottam, felraktam az új patchet, beraktam egy xlive.dll filet a játék mappájába, akkor kelett egy .txt filet csinálni, hogy lehessen állitani a grafikát, így végre több dolgot belehetett állítani és hát eddig jól fut 20 FPS körül, de jól futott, remélem így is marad, majd mentem arra a Benchmarkra és ott a végén csinált egy kimutattást hát a videókártyát 47%-os használatott mutattott 20 FPS körül...
2013. dec. 31. 04:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg, szarul van átírva és így nem fog jól futni. Ez van, csak remélni lehet a gta v-el nem játszák el ugyan ezt.
2013. dec. 31. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
a gta 4 és az 5 egy nagy elfuserált buggos szar 30ér se venném meg mert nem éri meg
2014. jan. 2. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:

nekemis beszaggat itt a konfig leirása: intel core i5 3.0 tuningolva

Vga gigabyte n620 overclocked 64bites

ram 8gb Corsair 1600mhz

HDD seagate barracuda 7200.00 1tera

táp: vmi asus szarság 750w de lecserélem

2014. jan. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!