A digitális tévé képe szebb volna a HDMI kábellel?
Figyelt kérdés
A lakásba be lett vezettetve a digitális tévé, és ehhez a szolgáltató a régebbi szabványú scart kábellel kötötte össze a tévét és a beltéri egységet.Ha vennék hozzá HDMI kábelt akkor szebb volna a tévé képe?2013. dec. 30. 21:30
1/6 anonim válasza:
Talán, de csodát nem mível - ahhoz a tévének és az adásnak is jó minőségűnek kell lennie. Egy Tesco-s LED TV-n a helyi érdekű csatorna pl. biztos nem lesz semmivel szebb, ellenben egy márkásabb Full HD plazma vagy felső kategóriás LCD esetében már várható javulás, ha HD adást nézel.
3/6 anonim válasza:
Ég és föld lenne a különbség, a scart nagyon rossz minőségű analóg jelet visz, míg a HDMI akár nagyfelbontású jelet is, mindezt digitálisan.
Hagyományos csatornáknál is szebb lesz, de ha vannak HD csatornáid, akkor meg rájuk se fogsz ismerni.
4/6 macika55 válasza:
Amit a 3-as ír így van.
Sajnos anno én is ilyen set top boxot kaptam mint te.
Azt mondták fizessek elő hs csatornára és kicserélik.
T-Home
Vettem egy Plazma tv-t 3 éve+ egy conax adaptert.
Abba tettem a kártyát és így tökéletes a kép.
A box meg a szekrényben pihen
5/6 macika55 válasza:
elő hs csatornára bocsi HD csatorna akart lenni
6/6 A kérdező kommentje:
Az összes válaszolónak köszönöm, és meg erősítem, ég és a föld,mert nagyon más a Hdmi-vel.
2014. jan. 29. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!