Szigetizoli kérdése:
Erre a gépre érdemes költeni még? Illetve milyen játékok mennének rajta
Figyelt kérdés
alaplap: GA-M61SME-S2L (rev. 2.0)
procc: amd athlon 64x2 4000+
ram:quimoda 2x2gb kit800mhz
vga: nvidia geforce gt440 1gb ddr3
táp: ms400watt
hdd: wd caviar blue 250gb
2013. dec. 30. 09:13
1/6 anonim válasza:
az én p3-mas gépembe nagyobb winyo van 320gb-os
2/6 anonim válasza:
Aztán a winyó mérete nagyon számít egy gép teljesítményében... Mindenesetre, én nem költenék rá.
3/6 anonim válasza:
Érdemesebb inkább egy újra gyűjteni.
4/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mire használnád, szerintem érdemes rá költeni, ha nem olyan sok pénzed lenne rá!
A vinyó mérete akkor számít ha sok dolgot tárolnál a számítógépeden! Ha játszani akarsz akkor videókártyát kéne cserélni, ha kevés a processzor teljesítménye akkor azt is cseréld le, de jobb lenne, ha írnál egy max keretet és akkor megállapítanánk, hogy erre költs vagy add el és vegyél jobbat.
5/6 A kérdező kommentje:
igazábol nincs max keret mar igy is sokba van elsosorban jatekra hasznalom ...ez a proci milyen vidkarit tudna kihajtani? én a procit kicsit kevesnek gondolom most is crysis2 1280 on gamer beallitassal mar nem az igazi sokszor 17 20 fps
2014. jan. 1. 12:56
6/6 anonim válasza:
Én ahhoz nem nagyon értek, hogy pontosan milyen vidikarit tud kihajtani, de az biztos, hogy gddr5-ös karit vegyél! A ddr3-mas karival játszani nem nagyon tudsz. Erre tegyél fel egy új kérdést szerintem, hogy milyet tud kihajtani ez a proci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!