Valahogy így nézhet ki az alaplapja, elég közel lenne egymáshoz a vga meg a hangkari. Amit én küldtem, azt beküldhetné legalulra, aztán békésen ellenne ott.
2013. dec. 30. 10:17
6/9 yoda103 válasza:
látásra igen, de nekem ilyenem volt, és nem nagyon fér el, mármint ha egy kicsit is ducibb vga-ja van már egy ujjnyi sincs a két kártya között.
2013. dec. 30. 12:20
7/9 Alex Fly válasza:
Nekem is ilyen a deszkám, és tényleg elég szűkös a hely(videokártya, Audigy, tuner). Azért elférnek valahogy...
Az eredeti kérdéshez: nekem semmi gondom nem volt az alaplapira kötött Sennyvel. Tette a dolgát.
Mondjuk nem süketültem meg tőle, de tisztán és jól lehetett hallani.
2013. dec. 30. 13:55
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Tehát akkor ezzel a hangkártyával tudom használni rendesen a fejhallgatót a hangzás is meg minden jó lesz csak kicsit halk lesz? Később majd veszek hangkártyát, és szerintem a vga hűtésével nem lesz gond, mert az csak 1 geforce 8500gt ami passzív hűtéses.
2013. dec. 30. 17:06
9/9 Marics István válasza:
A Sennheiserek elég halkaak kell egy Iphone,hogy meghajtsa őket. Sonyt tudom ajánlani ami még jó érban van :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!