Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sennheiser HD 205 II fejhallga...

Sennheiser HD 205 II fejhallgatót elbírná az alaplapi hangkártyám?

Figyelt kérdés

Az alaplapom típusa: Asrock N68-s

Ha nem bírná el, akkor tudnátok ajánlani másik hangkártyát viszonylag olcsón?

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. dec. 30. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. dec. 30. 09:02
 2/9 yoda103 ***** válasza:

Elbírja, de nagyon halk lesz. Nekem az Phillips SHP2500-at sem tudja rendesen meghajtani. Vegyél hangkarit, ami megéri az: [link]

legfőképp azért mert csak 1xPCIE így nem lopja el a vidikaritól a levegőt, mert ez a slot általában fölötte van. és ez a hangkari am is bitang jó.

2013. dec. 30. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én nem láttam még 2 slotos hangkártyát :D Ez szerintem jobb, de az alaplapival sem rossz.

2013. dec. 30. 09:58
 4/9 yoda103 ***** válasza:
nem a 2 slot... 1 slot, de a vidikari alatti slot kell neki,.
2013. dec. 30. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Valahogy így nézhet ki az alaplapja, elég közel lenne egymáshoz a vga meg a hangkari. Amit én küldtem, azt beküldhetné legalulra, aztán békésen ellenne ott.

2013. dec. 30. 10:17
 6/9 yoda103 ***** válasza:
látásra igen, de nekem ilyenem volt, és nem nagyon fér el, mármint ha egy kicsit is ducibb vga-ja van már egy ujjnyi sincs a két kártya között.
2013. dec. 30. 12:20
 7/9 Alex Fly ***** válasza:

Nekem is ilyen a deszkám, és tényleg elég szűkös a hely(videokártya, Audigy, tuner). Azért elférnek valahogy...

Az eredeti kérdéshez: nekem semmi gondom nem volt az alaplapira kötött Sennyvel. Tette a dolgát.

Mondjuk nem süketültem meg tőle, de tisztán és jól lehetett hallani.

2013. dec. 30. 13:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Tehát akkor ezzel a hangkártyával tudom használni rendesen a fejhallgatót a hangzás is meg minden jó lesz csak kicsit halk lesz? Később majd veszek hangkártyát, és szerintem a vga hűtésével nem lesz gond, mert az csak 1 geforce 8500gt ami passzív hűtéses.
2013. dec. 30. 17:06
 9/9 Marics István válasza:
A Sennheiserek elég halkaak kell egy Iphone,hogy meghajtsa őket. Sonyt tudom ajánlani ami még jó érban van :)
2014. márc. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!