Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megoldható-e egy XBOX alkatrés...

Megoldható-e egy XBOX alkatrészeinek átszerelése PC-be?

Figyelt kérdés

Nézegettem mindenféle Xbox 360 - One és Ps 3-4 hardver teljesítményeket.

Arra jutottam, hogy mivel az xbox one kb 140-150 ezer újonnan és a Ps 4 még ennél is olcsóbb, mi lenne, ha valahogy rá tudnám csatlakoztatni a PC-re ezt a teljesítményt.

A problémám az lenne, hogy egy hasonló kaliberű 8 magos, 8 gigás és hasonló brutál értékekkel rendelkező gépet nem 120 és nem is 150 ezer összerakni.

Nem lehetne-e valahogy megoldani, hogy a konzol számítógépként működjön, tehát a konzol biztosítsa a hardveres működést, de egy windows rendszer fusson rajta, vagy legalább az irányítás ne kontrolleres legyen, hanem egérrel és billentyűzettel történjen?

Elsőre biztosan extrém elvetemült ötletnek hangzik, és biztos vannak technikai korlátai a dolognak, de azért kíváncsi lennék rá, hogy lehetséges-e.

Igazából nekem volt playsationom és nagyon nem ment az irányítása, autós játékoknál még csak-csak, de fps játékot lehetetlen volt rajta játszani, legalábbis számomra, ezért is szeretnék pc-s irányítást a kontrollerek helyett, viszont hallottam, hogy az xbox 360 és valószínűleg a többi is csak egyszerre 1 tengelyes mozgást tud érzékelni, míg a pc két tengelyes mozgást is, így hiába vennék az xboxhoz egeret, az ugyanúgy nem érne semmit, mint a kontroller.

2013. dec. 30. 00:38
1 2
 11/14 BM-Striker ***** válasza:

A PS4-nál nem mondható egyértelműen erősebbnek az XB1, mivel a hardver kiépítése sokban különbözik.

Pl. cache intenzív feladatokban az az XB1 jobb, mint a PS4 az APU-ba integrált nagy mennyiségű SRAM miatt.

Pl, az Id Tech 3 engine is ezért futott jól P4-eken.

2014. jan. 2. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Totál mindegy ez, a lényeg azon van, hogy jelenleg azonos játékokban sokszor már most is vissza kell fogni a X es verziót a PS4 hez képest, nem egy játék már most felskálázva fut X en mig PS4-en nativ HD-ban.
2014. jan. 2. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz.Nézd az előző generációt.2012 ig szinte az összes multiplatform játék szebb volt a 360-on mint az állítólag erősebb ps3-on.A ps3nak rendkívűl összetett xell processzora van, amire borzalmasan nekéz programozni.Így lesz ez a mostani gen-ben.Megírják xb1-re és átportolják ps-re
2014. jan. 4. 20:45
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. jan. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!