Palix0312 kérdése:
Nokia Lumia 625 vagy Samsung Galaxy s3 mini?
Figyelt kérdés
Már rengeteget vacilláltam rengeteg telefon között, de ezekre jutottam amik ár/érték arányban NEKEM megfelelőek. De most titeket szeretnélek kérdezni, melyik telefont vegyem meg? Androidot jobban ismerem Barátnőmnek is s3 minije van és mondja néha leffagy de csak másodpercekre..hát én kezemben még nem fagyott le.. de ettől függetlenül nagyon tetszik a teleon. a nokiával az a helyzet hogy még nem volt p8-as telefonom, sőt semilyen wp. de sok jót hallottam már róla de ami a legjobban megfogott az a eléggé stabil rendszere, de viszont kevés alkalmazás és még néhány apróság eltántorít tőle kicsit.. Szóval tőletek kérek segítséget! kérek pozitívumokat és negatívumokat mind2 telefonról! jó lenne ha végre döntésre jutnék!:)2013. dec. 29. 22:47
1/10 anonim válasza:
Nokia Lumia 625 vedd, nem fagy és piszok gyors.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem lesz több androidos telefonom, az biztos. Valamelyik cég előjöhetne egy normális oprendszerrel. Nekem az s3 egy év múlva lelassult, néha befagy, akad. Hiába 4 magos, ha az android szar. Az idő múlásával egyre kevesebb szabad ram lesz, stb.
3/10 lapát01 válasza:
"Az idő múlásával egyre kevesebb szabad ram lesz, stb."
Amire 2 perc alatt talál az ember fixálást..
Ha jól látom öntött szar a Nokia, azaz ha aksit kell benne cserélni azt cseszheted.
4/10 anonim válasza:
Egyetlen hiba, amit a Lumia 625-be találtam, hogy az aksi bele van építve. Ha ez nem zavar akkor ár érték arányban a legjobb telcsi ami kapható.
5/10 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, ha azt hiszed, hogy nem lehet cserélni aksit. Lehet csak szét kell szedni ami nem 5 perc. Ez az egyetlen hiba, amit fel lehet róni a Lumia 625-nek. Anyag minősége jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Még azt olvastam hogy a lumia 625-nek elég gyatra a felbontása... nagyon szembetűnő?
2013. dec. 29. 23:20
7/10 anonim válasza:
Az biza kimaradt, hogy a WP-s op. rendszerrel ellátott telefonok csak WP-s telefonnal képesek 'blútúsz' kapcsolatot létrehozni.
8/10 A kérdező kommentje:
Ahj:SSS nem tudok dönteni komolyan mondom...
2013. dec. 29. 23:25
9/10 anonim válasza:
A #7-es hülyeséget mondott.A 625-ös már wp8-as,teljesértékű kapcsolódással bír.Ilyen hibák a 7-ben voltak de ezeket is javították.
10/10 Barney96 válasza:
elméletben tényleg nem erős a felbontás... de láttam élőben, nem vészes, mert a kijelző nagyobb, ezért messzebbről nézed, mint a 22" os monitoron a full hd ugyanannyi pixel van mint az 5"os telefonon mégis mindkettő nagyon éles. a lényeg hogy mindennapos használat során nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!