Van 200000 forintom. Xbox one-t, vagy PC-t vegyek? Jelenleg van egy amd a10 6800k-s gépem meg jön a mantle és a kaveri, stb. De a gépek olyan gyorsan elavulnak hogy sajnálom rá a pénzt. Akkor mit vegyek?
Szerintem XBox-ot vegyél, mert a PC-hez szükségeltetik, hogy az ember ne azon gondolkodjon, hogy mikor fogy el a gépéből az erő.
Szerintem mi még azt is élvezzük, hogy mindig valami újat pakolhatunk bele :)
Itt egy cikk az új Box-ról: [link]
Jó játszást ha meg lesz!
Ácsi,sok tudatlannak üzenném hogy kezdetben minden új konzolnál 17-18k-s volt a játékok árai,de még a PS2-nél anno megjelenéskor is 17e Ft volt minden AAA játék cím! Ennyit eről.
Másik meg ne azzal érvelj már hogy PC-n ingyen van a játék,attól hogy lopsz csalsz hackelsz nem leszel jófej,inkább az én szemembe egy csicska élöskődő paraszt,aki ellopja mások munkáját! AZTÁN meg ezek a nyomorékok szólják le előbb a játékot hogy fúú de szar,persze szar ha nincs bevételből pénz amiből fejlesztik a következő részt esetleg egy teljesen új játékot.
Ki mondta h kötelező megvenni a 10-20k-s jétékokat? De mondjuk érdekes hogy PC-re fussa de játékra már nem,na mindegy...
De amúgy ha vár valaki mondjuk fél évet eléggé lemegy az áruk a játékokak,PC-s és konzolos is egyaránt.
ÉS honnan lenne pénze a kiadónak szerinted,ha mindenki letöltené? Jó olyan nem lesz de akkor is azért szerintem szemétség,ha más megveszi akkor már mindenki.
Az meg hogy megnézem h tetszik e is hülyeség,ott a youtube csomó videót felraknak róla :)
Mondjuk ha utánna megveszi akkor nincs probléma mert elvégre megvetted csak megnézted milyen,de én konkrétan azokra céloztam akik letöltik a játékokat holott PC-re még olcsóbb is.
Ez most hasonló mint sok hü lye magyar megveszi Németországból a 800.000km-ert futott i7-es BMW-jét de benzinre már nem tellik,meg alkatrészre se csak gondolta jó lesz felvágni vele.
Azzal én is egyetértek, hogy szemétség meg lopás, de máshogy (nekem legalábbis) nem telik :(
U.I.: A gamer gépet meg még csak tervezhetem :D
Persze,magyar viszonyokhoz képest ezek a játékok nagyon drágák :S
Meg most ezek a 18e Ft-os játékok is egy vicc kategória,nem értem mért drágák úgyhogy az ember néha letölt pár dolgokat,de a nagyobb címeket szerintem akkor is érdemese megvenni,még ha nem is ha megjelenés napján mert akkor a legdrágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!