Hogyan tudok a c meghajtóra másolni?
Figyelt kérdés
Úgy van beállítva a gépem, hogy a d meghajtóra tesz mindent,de most azt az üzenetet küldi, hogy kevés hely van a virtuális memórián.Mit tegyek?2013. dec. 29. 20:39
1/10 anonim válasza:
Virtuális memória nem a merevlemezzel kapcsolatos, kevés a gép teljesítménye az adott tevékenységhez.
2/10 anonim válasza:
de bizony a virtuális memória nagyon is a merevlemezzel függ össze, mert az ott csücsül a rendszermeghajtón. Valószínűleg a "C"-n kevés a helyed...
3/10 anonim válasza:
Na de hülye vagyok b*szd meg... :D
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2013. dec. 31. 09:02
5/10 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni? Írta a gyerek, hogy szabadíts fel helyet a C meghajtón. Amennyiben lehetséges. Ha nem, ideje egy Windows újratelepítésnek, mert lehet eleve kevés hely lett kiszámolva az op.rendszernek particionálásnál. Én személy szerint 50-80 GB helyet mindig hagyok a C-n CSAK az op.rendszernek, hadd kényelmeskedjen.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát, olvasni még tudok, de azt sem tudom, hogy melyik meghajtón hogy kell megnézni a memóriát,mi az amit le is lehet törölni.Telepíteni meg csak pénzért tudnék valaki hozzáértővel.Azért köszi a kedves leveled!!
2014. jan. 1. 17:22
7/10 Gábor_79 válasza:
Nem derült ki, hogy melyik oprendszert használod, de nézd meg a merevlemezeken a szabad hely méretét. A telepítésért meg nehogy fizess már. Elég egy-két fényképet megnézni, mégcsak nem is videót és jó lesz. Persze olvasgatni is kell egy minimálisat, de alapvetően ez átlag amerikaiaknak lett kitalálva, akiknek meg tudjuk mekkora az értelmi színvonaluk. [link]
8/10 A kérdező kommentje:
Ok! kipróbálom, de előbb nézd meg a válaszom,hogy érdemes e?
2014. jan. 2. 18:33
9/10 anonim válasza:
Nem értem az utolsó válaszodat, kérdező...
De nem akarom elhinni, hogy nincs az osztályban, vagy barátaid között, aki képes letörölni néhány haszontalan programot, vagy legalább megnézni, mivel van tele a meghajtó.
10/10 Gábor_79 válasza:
- a privát üzenetére reagált. Egyébként XP-t használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!