Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mai szemmel nézve erős...

Ez mai szemmel nézve erős laptopnak számít? Mert asztalinak karcsú lenne. I5 quad core (2mag x HT) 8 GB DDR3 256 gb SSD + 1 TB HDD 1600x900 LED screen, de csak IntelHD3000 VGA.

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 14:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ja: játszani én semmit! még pasziánszot se. (VGA miatt)
2013. dec. 29. 14:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Az én asztalim ennél sokkal "ócskább", és tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
2013. dec. 29. 15:02
 3/15 A kérdező kommentje:

én objektív véleményt akarok nem azt hogy te mivel vagy megelégedve.

egy hajléktalan a metróaluljáróval is meg van elégedve mert az mégse a szabad ég alatt van.

de hát ez nem lehet szempont.

2013. dec. 29. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
talán ha tudnánk a nevét el tudnánk dönteni, hiába a gyors processzor ha a gyenge hűtés miatt túlmelegszik és kikapcsol vagy lelassul
2013. dec. 29. 15:09
 5/15 A kérdező kommentje:
thinkpad T series. a csúcs. azt hiszem többet nem is kell mondani, ha már a márkánál tartunk.
2013. dec. 29. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez még asztalinak sem lenne "karcsú". Általános célú felhasználásra ez a VGA is bőven elég, Sandy Bridge processzorok még mindig erősnek számítanak (átlagfelhasználónak amúgy egy Core 2 Duo is elég...), memória szintén jó, SSD meg pláne. Egyedül kijelző felbontásában marad el az asztali gépektől, de ugye notebookról beszélünk, és ott is inkább az 1368-as vackok vannak elterjedve. Azaz mindent összevetve, ez még mindig jó gépnek számít (kivéve, ha valaki játszani akarna).

Egy megjegyzés: ez nem quad core (ami ugye magyarul négymagost jelent), hanem csak dual core, csak négy szálat képes végrehajtani.

2013. dec. 29. 15:19
 7/15 A kérdező kommentje:

oda is írtam:

(2mag x HT)

2013. dec. 29. 15:22
 8/15 A kérdező kommentje:

csak mert i7 cserén gondolkodom, ami ráadásul nem 2 mag x HT, hanem 4 mag x HT = 8 logikai magos, 2 x 2 GB VGA lenne (+ ugye az Intel 4400 is ott van még).

mindez notiban.

impozáns.

csak kérdés minek? és mire?

2013. dec. 29. 15:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak processzort akarsz cserélni? Csak mert az nem fog menni. Gépet meg lecserélni emiatt... Mire használod? Kevés olyan alkalmazási területet tudnék mondani, amire ekkora teljesítmény kellhet.
2013. dec. 29. 16:06
 10/15 A kérdező kommentje:

hát... mezei netezgetés filmezgetés ez-az.

most meg fognak kövezni de szeretem ha naprakész gépem van.

előzőeg egy i3 volt amit cseréltem most erre. mire nem volt elég az i3? nem tudom.

de nem aludtam nyugodtan míg meg nem történt a csere 1 éve.

most meg megint bogár van a fülemben.

2013. dec. 29. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!