Rácz Ricsi kérdése:
Nem érzékeli a billentyűzetet a Windows rendszerbetőltés- vezérlőnél?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan gondom akadt, hogy újra szeretném rakni a gépemet, és mikor elindul és nyomok egy del-t egyből belép a biosba az addig rendben kiválasztom, hogy cd rommról végezze a telepítést, és amint újra indítom a gépem elindul a dvd olvasó, és kéri, hogy cd romrol telepítéshez nyomjon le egy billentyűt én már 20millioszor újra indítottam és minden gombot lenyomtam, de egyszerűen semmi tovább lép, és tölti be a rendszert. KÉREM valaki segítsen. (Mellesleg a billentyűt tegnap vettem, az előzőnél is ez volt nem billentyűzez hiba..) de két db 7 windows 7 van a gépemen ezért raknám újra de ugyan úgy oda lyukadok ki.. mikor a windows rendszerbetőltőbe vezérlőbe lépe és írja válasza ki az elindítandó op. rendszert ott se érzékeli a billentyűzetet.. amint betölt a rendszer a bilentyűzet müködik. VALAKI LÉGYSZI SEGÍTSEN!!!!!!!2013. dec. 29. 09:45
1/4 DoWtHen válasza:
Milyen típusú a billentyűzet USB?
Ha igen a BIOS-ban engedélyezni kell, hogy használni tud.
Keres olyan menüt, hogy USB Configuration és ott ezeket a parancsokat állítsd Enabled-re.
USB Support
Legacy USB Support
2/4 A kérdező kommentje:
azt melyik bios opcióba találom?
2013. dec. 29. 10:22
3/4 DoWtHen válasza:
BIOS-a válogatja.
Asus-nál az Advanced fül - USB configuration
De nézd át az egész BIOS-t és keres USB parancsokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvan köszönöm a segítségeteket!
2013. dec. 30. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!