A következő konfigba az i5-ös vagy i3-as procit tegyek?
Ez attól függ jelenleg mivel játszol vagy mire kell?!
Nekem egy I3-as configom van, de az alaplapot már úgy választottam, ha kevés lenne már egy I5-ös procit tudok bele venni. Persze ivy bridge i5-ös menjen, ez meg legalább 1155-ös tokozású alaplap kell. Szóval ha jelenleg nem játszol olyan túlságosan erőforrás igényes játékkal, vagy nem renderelsz (pl adobe after effect) akkor sztem egy I3 elég, plusz játékhoz egy jó kari, ha meg videó konvertálást csinálsz min 8Giga ram. Amíg nem a proci a szűk keresztmetszet, addig sztem felesleges I5.
Mire odaérsz addigra meg az I5 egy mostani I3 áráért megkapod.
Pedig a 550 Ti gyenge. Már megjelenésekor se volt jó vétel. Az meg nem ma volt. :) Mennyit adtál érte?
"BF3-at Ultrán viszi lagg mentesen"
Milyen felbontáson? Full hd-n kizárt.
Gyengébb egy 7770-esnél, ami kb a minimum, ha értelmesen játaszni szeretnél. Mondjuk 1280x720-ra jó a 7770-es.
"de van egy ismerősöm akinek viszi is és kell a tökömnek a full HD mondjuk neki 6 magos amd prociija van nekem meg egy két magos vacak. "
Bármilyen procival párosítod, gyenge lesz:
Itt egy Intel Core i7-2600K (3,40 GHz)-vel tesztelik. Tehát játékra vga kell.
Ha a haverodnak játszható, a 23fps, az az ő dolga, de én nem bírnám elviselni. :)
I5-ös teljesen felesleges mellé, mert a vga lesz a szűk keresztmetszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!