Valakinek van ilyen PC konfigja?
Proci : AMD Athlon X4 750k
Vidikari : Sapphire Radeon HD7850 1G
4G Kingmax RAM
A monitorom 1440*900-as. A kérdés főleg az, hogy ilyen hardverek mellet, hogyan futnak a mai játékok?
A mai játékok néhányának már kevés az 1GB VRAM, és a 4GB RAM.
Ha bekapcsolod a turbot a procin, akkor szerintem ezen a felbontáson mondjuk High?
#2 Az, hogy valami jól fut-e, az szubjektív dolog.
Ha te folyamatosnak látod a mozgást, akkor nem mindegy, hogy mennyi fsp-vel pörög?
A processzorod minden játékhoz elég, a videokártyád szintén. A 4GB RAM is elég a legtöbb dologhoz.
Ha kíváncsi vagy, futtass benchmarkokat, vagy nézegess teszteket, bár ilyen alacsony felbontáson már alígha találsz.
> Ha bekapcsolod a turbot a procin
Most mi is van...? Ez mit jelent? Turbó nagyon, nagyon régen nincs a PC-ken.
Keeedves előző hozzászóló akkor ajánlom figyelmedbe a következő linket.
Jaaa tudom már mire gondolsz!
Régen még a 486-osokon volt egy turbógomb, hogy valami 133, meg 166 Mhz. Vagy valami ilyesmi :)
AMD Athlon II X4 750K
Asus Radeon HD 7770 DDR5 1g
4gb ram
BF3 Multi -Ultra 50-80 FPS
Hogy mi van már megint... a Turbo Frequency-t nem lehet kézzel kapcsolgatni (max. letiltani, bár nem tudom egyáltalán az lehetséges-e) az csak annyit jelent hogy ha a processzor négy magjából 1 vagy 2 működik csak az járhat gyorsabban mert belefér a thermal envelope-ba.
Amire korábban utaltam, az a 486-osoknál tíz évvel korábban volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!