Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől romolhatott el a vga-m?

Mitől romolhatott el a vga-m?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Adott egy sapphire hd 3850 es (agp) videokártya.

Gyári hűtője mint tudjuk semmit nem ér.

Játék közben (modern warfare 2) max grafikán elvitte de aida szerint gpu dióda néha fel is ment 100 fok ra

kártya teteje is nagyon forró volt .

Fogtam vettem egy arctic cooling accelero twin turbo II-t és felraktam beraktam a gépbe a kártyát és azóta nem kapcsol be nem ad képet.

most van egy gigabyte gt220-m arra akarom felrakni de félő hogy azis elmegy sz*rni.

kérdés az hogy én rontottam e szerintetek el valamit vagy a hűtő vel van valami mert a gyári kissseb bordához hozzáért de én még szigetelőszalaggal aztis leszigetelltem de akkor mitől romolhatott el vajon?

#videokártya #hűtés #videokártya hűtő #videokártya hűtés #videókártya hűtő #videókártya hűtés
2013. dec. 28. 22:12
 1/2 macika55 ***** válasza:

Elindultak a ventik rajta?

Nem 3 tűs a vga aljzat csatija,te meg egy 4 tűset dugtál rá.

2013. dec. 28. 22:25
 2/2 macika55 ***** válasza:

Most nézem Molex csatis,tehát forgott?

Pasztát tettél rá?

2013. dec. 28. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!