Szerzsike120 kérdése:
Segítséget szeretnék kapni szakértőktől alaplaphoz (ASUS)?
Figyelt kérdés
ASUS M4A89GTD Pro/USB3-s alaplapom van. Lejárt róla a garancia 3 éves és azon gondolkodtam lecserélem. Szerintetek érdemes lecserélni újabbra? Van még olyan erős mint a mostani 10-30 ezer közti alaplapok? Vagy már elég elavult?2013. dec. 28. 18:06
1/10 anonim válasza:
Mi a bajod vele? Az egy nagyon pöpec lap.
Vagy netalán processzort is akarsz cserélni?
2/10 anonim válasza:
Akkor cseréld ha processzort és memóriát is cserélsz, addig felesleges.
3/10 anonim válasza:
Akkor ha Memóriát is cserél?
Talán tudsz jobbat a DDR3 nál? Vagy talán kevés az a 4 slot ami mellesleg 16GB-ig támogatja a ramokat?
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs vele úgy problémám csak annyi, hogy régi és látom, hogy fm tokozásúak az új generáció és ahogy fejlődnek a játékok az is borzasztó.. Ezért gondolkodóba esetem elavult e ez a lap vagy sem. Amúgy phenom x4 955 black editiont hajt és ha bevan kapcsolva a turbo unlocker és a core unlocker összevissza váltogatja a processzor Mhz-s teljesítményét és a ram-ét. Ezért ezt a funkciót nem tudom kihasználni. Igaz magosítani nem akarok 4 mag bőven elég de a turbo unlocker lehet jó lenne ahogy olvastam róla, bár nem tudom igazán.
2013. dec. 28. 18:19
5/10 anonim válasza:
Áruld el nekem milyen memória van a lapban? Nem tudod? Akkor meg ne okoskodj.
Ha komololyabb cpu-t szeretne ahhoz komolyabb memória is dukál, az hogy ddr3 még kevés.
Cserélje a lapját, de csak akkor ha cserélne cpu-t és memóriát is, egyéb esetben ne csak akkor ha a lap hibás.
Mi ezzel a problémád?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem okoskodom csak kérdezem mert nem vagyok biztos, hogy elég erős e az alaplap a fejlődő játékokhoz. Nem vagyok egy komoly pcguru csak szeretek játszani és ezért érdeklődöm. Amúgy 2x4Gb kingston hyperx predator 2400Mhz-s ram van 1600Mhz-n megy hibamentesen de 1800-ra felvéve már nem töltbe a windows.
2013. dec. 28. 18:29
7/10 anonim válasza:
Nem Te okoskodsz kérdező ezt nekem írta.
Esküszöm a kardomba dőlök ezek után.
Valaki világosítsa már fel legyen szíves.
8/10 anonim válasza:
Nem neked irtam, hanem #3-asnak.
9/10 anonim válasza:
Na, világosits már fel te okos.
10/10 anonim válasza:
Nem vitázok veled. Azzal csak offolnám a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!