Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megeri venni egy...

Szerintetek megeri venni egy razer anansi billenytyuzetet? Mi a velemenyetek rola jo minosegu? Hallatszanak a gomb lenyoasok? Vilagitanak a billentyui? Strapabiro?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van rá keret, megéri (Multi-Color LED világítás, strapabíró és halk billentyűzet, gomb lenyomáskor, az utóbbi felhasználó függő). Bár angol kiosztású billentyűzettel rendelkezik (ami nem okoz mindenkinek problémát), de minden játékhoz beállítható, és kihozhatja magából egy igazi gamer, a maximumot.

[link]

2013. dec. 28. 14:41
 2/2 alfamate89 ***** válasza:
2 éve van anansim és el sem tudom képzelni már, hogy ne legyen :D A +gombok nagyon faszák és mindegyik jó helyen van, kényelmesen elérhetők. A makró lehetőségek meg fenomenálisak. A világítás nagyon fasza. Amennyit kérnek érte, az szerintem bagó, ahhoz képest amennyit ér. Ja és az anyaghasználat és az összeszerelés minősége 1. osztály! Én pont tegnap pattintottam ki az összes gombot és pucoltam ki, de kapott már mindent és a gombok sosem ragadtak be! Részemről "must have" kategória :D
2013. dec. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!