Milyen gép jó a mai játékokhoz ULTRÁRA?
Legalább 6 mag, 8GB memória, 80-100 ezres VGA, gyors HDD, minőségi táp :O
Nesze a konfig :)
FX6300 + r9 270X még megteszi, de ki tudja meddig
ja és elkél a 8gb ram is
Ultrára FX6300 vagy i5 + r9 290
HD7970/R9 280X már kevés.
figyelj, most írok egy nagyon minimumot ami mindenképp kell ha akarsz valamit kezdeni magaddal.
Intel dual core 3.40 ghz processzor
GeForce 9400 gt 512mb
4 gb ram
250 GB MEREVLEMEZ VAGY NAGYOBB.
Ez kell például egy Call of Duty MW3-hoz.
De egy Battlefield 3-hoz már sokkal több kell. Vagy egy Call of Duty Ghost-hoz.Ghosthoz 4 gb ram kell de ugyan már. Ahoz hogy fasza legyen kell 6 is :)
Most jön az ajánlott ami már jó szinte mindenhez
4 vagy több magos proci.
Intel Core i5 vagy ha van pénzed akkor i7.
Gigabyte GF GT 630. ( Ez egy 2 GB-os. Ennek elégnek kell lennie)
6 GB RAM.
Kihagytam. A minimumnál és az ajánlottnál is jól jön egy 64 bites Win7. Mert már van olyan játék ami csak win7-el kompatibilis. Hát igen. Nem olcsó mulatság az biztos.
Csak Ha a videokáryát,procit meg a ramot nézem az ugy 95 ezer forint.És mindent a legolcsóbb árral számoltam. És még nem is beszéltem az alaplapról meg hasonlókról :))
Ez elég zagyvara sikerült. Először is i7 minek? A HT-t nem használja ki egyetlen játék sem, bőven elég a i5. A gt 630 egy harmatgyenge VGA, full hd játékra egyáltalán nem alkalmas. 2 gb DDR3 minek?
Ne hallgass az előttem szólórá maga sem tudja, hogy mit beszél.
Ha ultran szeretnél játszani akoor ajánlott egy i5 proci minimum egy 280x és 8 giga ram. Nem árt egy SSD sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!