Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel core 2 duo e6850 mennyir...

Intel core 2 duo e6850 mennyire elavult proci?

Figyelt kérdés

2013. dec. 27. 21:56
 1/4 Trafó Lászlo válasza:

Sajnos már eléggé elavultak,nem rég váltottam én is a régi core 2 duo e 6750-es procim,egész konfig csere volt.

most AMD FX-em van:)

a mostani játékokhoz már a 4 magos proci dukál,főleg a vga,új efektek dx11 stb...

2013. dec. 27. 22:02
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Elavult persze, hiszen 2007 nyarán jelent meg. Azóta már egy csomó generációt újított be az Intel (LGA 1366, 1156, 1155, 1150, 2011)

De attól is függ milyen célokra elavult. Nyilván az 1-2 éve megjelenő játékoknál már erősen hagy maga után némi kívánnivalót, de egy irodai, netezős konfigba még évekig meg fogja állni a helyét.

2013. dec. 27. 22:18
 3/4 ernocy válasza:
nos még mindig jobb mint az új,fogalmatok sincs h mikről okoskodtok,először is a 2005 után kiadott procikban gyárilag be van épitve egy virús forma,ez nem más,mint az áram ellátását bisztositó szerkenytüt megbuherálták,ez azt jelenti h minden nagy okos szervezet,mint pl.FBI,az áram kör átállitásával bármikor hozza férnek minden adatodhoz ami a gépen van sőt egyebekhez is,persze észre sem veszed,csak annyi h meg ugrik a ram használat,de pár %,nem észrevehető,szóval nekem E 4600-as van és tudom tisztán h ebbe nem tudnak bele matatni,holott elég kemény játékokat játszok,de a lényeg azon vagy milyen a socket,pl.775-ösbe nagyon nehéz procit találni és méreg drága,a másik fontos dolog titka h ezerszer jobbak a régi procik mint az újak
2013. dec. 28. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

LOL, hogy lehet ennyi baromságot összehordani egy hozzászólásban?

Amúgy az nem tűnt fel, hogy neked is 2005 utáni procid van?

-----

Az E6850 alapszintű felhasználásra, netezésre még ma is elég, és elég is lesz még pár évig. Játékokhoz, prociigényes dolgokhoz viszont már elég gyenge, ilyen felhasználás mellett kompromisszumokat kell kötni.

2015. febr. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!